Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Counterspell

Serie: Alpha (LEA)

Rarity: Uncommon Alpha Uncommon

Komt voor in

Serie Normaal Foil
4th Edition
 -
1,50    
5th Edition
 -
1,25    
6th Edition
 6
1,95    
7th Edition
 -
2,50
 -
14,95
Alpha
 -
499,00    
Amonkhet Invocations
 -
49,95    
Asian BB 4th
 -
7,95    
Battle Royale
 -
1,00    
Beatdown
 -
1,25    
Beta
 -
399,00    
ex+ centering wat naar rechts
Commander Legends
 -
1,25    
Commander Legends (EA)
 -
2,95
 -
5,50
Eternal Masters
 -
1,50
 -
6,95
Friday Night Magic
 -
9,95    
Ice Age
 -
1,25    
Jace vs Chandra
 -
1,95    
Judge Gift
 2
99,95    
Masters 25
 -
1,00
 -
2,00
Mercadian Masques
 -
3,75
 -
17,95
Modern Horizons 2
 -
0,01
 -
0,01
Modern Horizons 2 (BL)
 -
0,01
 -
0,01
Promo Overig
 -
6,95    
Legend Membership
Revised
 -
1,95    
Starter 1999
 -
2,50    
Strixhaven Mystical Archive
 1
4,95
 -
11,95
Strixhaven Mystical Archive (EF)
 -
6,95    
Etched Foil
Strixhaven Mystical Archive (EF-JP)
 -
39,95    
Etched Foil Japans
Strixhaven Mystical Archive (JP)
 -
49,95
 -
99,95
Japans
Tempest
 -
1,25    
Unlimited
 -
29,95    
Counterspell | Alpha

Prijs:

€ 499,00

Uitverkocht

Andere versie wel op voorraad.

 Reactie plaatsen
Official Judge Mark (337) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
22-8-2010 23:25:00

Nope Ik ben dat ook nog volgens mij, maar het bestaat helemaal niet meer zover ik weet.

22-8-2010 23:19:00

Ik ontdek net dat ik zo'n Promo:Legend Membership heb. Is dat ook maar iets meer waard vandaag de dag?

22-8-2010 21:16:00

@ Johan

Je tegenstander kan inderdaad al je landjes in de upkeep tappen, maar je hebt wel degelijk de kans om iets te spelen dan, in je upkeep kun je ook gewoon wel een creature spelen.

8-8-2010 18:46:00

5th edition Art Blijft het tofst! Wou dat ze die BB in Jace vs.Chandra hadden gedaan

Het hele white bordered verhaal was sowieso een fout, jammer dat het 15 jaar duurde om daar achter te komen...

1-6-2010 11:38:00

Als je een beest speelt betaal je meteen de mana. Je bent het dus ook kwijt als hij wordt gecounterd. Hierop kan niet worden gereageerd met een Gigadrowse om je landen alsnog te tappen.
Je tegenstander kan wel al je land tappen in je upkeep zodat je nooit de kans krijgt om een beest te spelen, maar zodra je in je main phase komt is hij te laat, want dan krijg jij eerst priority en mag spells/creatures spelen.

Het punt is dat priority pas wisselt als je een spell hebt gespeeld, niet tijdens het spelen ervan.

1-6-2010 11:37:00

In geval van vraag 1: Je hebt helaas 4 mana verloren, hij wordt gecounterd, ga niet door naar start en direct naar de gevangenis.

In geval van vraag 2: Je kan niet reageren op het tappen van een landje, dus je hebt de mana dan al. Landjes gebruiken namelijk de stack niet. Dus als jij 4 landjes tapt, heb je 4 mana en heeft hij niets meer aan zijn Gigadrowse. Wat hij wel kan doen is in jou upkeep jou landjes tappen waardoor je geen mana meer hebt in je mainphase omdat bij iedere phase je manapool geleegd wordt.

Groetjes,

Maarten

1-6-2010 11:33:00

vervolg: maar mijn tegenstander speelt als respons hierop een Gigadrowse. Ik moet dus eerst een land tappen maar ik heb maar 4 mana en kan bijgevolg de mana cost van mijn creature niet betalen waardoor mijn creature naar de GY gaat. Is dit ongeveer wat er gebeurt?

Alvast bedankt!

1-6-2010 11:31:00

Ik heb 2 kleine vraagjes:

1) Stel ik wil een beest spelen van 4 mana maar mijn tegenstander countert die, ben ik die 4 mana dan kwijt? Of moet je pas de manacost betalen wanneer de stack wordt doorlopen?

2) Stel ik wil een beest spelen van 4 mana(hetzelfde als hierboven ) ma

28-5-2010 18:49:00

Aha, ja bedankt. Ik dacht al.

28-5-2010 18:47:00

stiffle

28-5-2010 18:46:00

Hoe heet de kaart die een activated ability mag counteren ook alweer?

Alvast bedankt ^_^

27-5-2010 05:17:00

Geen flauw idee maar.... wees niet getreurd, misschien hebben ze hier wel het antwoord voor je.

27-5-2010 02:21:00

wat kost een FNM versie van deze kaart?

5-5-2010 11:34:00

Waarschijnlijk omdat die tekenaar onder dat pseudoniem werkt. Ethersworn Canonist is ook gemaakt door ''Izzy'', ook een enkele naam.

5-5-2010 11:27:00

waarom staat er bij de Judge Gift Program en de Legend Membership kaart dat de tekenaar Dom! heet

Oracle

Instant 

Counter target spell.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Decktips