Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: PD Slivers (PDS)
foil
Serie | Normaal | Foil | ||
Conspiracy Take the Crown | 1,50 | 2,50 | ||
PD Slivers | 1,50 | |||
foil | ||||
Planar Chaos | 1,25 | 3,95 |
Veilig betalen met iDeal
Ja is niet zo gek. is leuk kaartje
Deck dat ik heb gebouwd werkt als een trein
hier
ook zonder wild pair in play. maar zeker leuke casual kaart.
Ja ze gingen als een trein ineens al 15 verkocht afgelopen 2 weken ofzo. Dan maar een kwartje erbij he
Grapig hij is 25 cent gestegen.
Ik blij dat ik er 4 kon krijgen voor 1 euro per stuk.
en toen waren er ook nog 8 van beide versies volgends mij nu zijn ze zo goed als uitverkocht.
Wel grappig om dat te zien.
Total'ly. -_-'
Dat was een klassiek leermomentje
I get it; total p/t. Stom van me!
...die respectievelijk 6/5 en 4/7 zijn.
Jazeker.
Zie ik daar Krosan Tusker en Verdeloth the Ancient?
Andre heeft gelijk, Serra Ascendant komt in het spel als een 6/6. Op soortgelijke wijze laat een Glorious Anthem een Squire ook als 2/3 in het spel komen.
Volgens mij mag het wel, aangezien serra ascendant's +5/+5 ability een static ability is. Dus die gebruikt de stack niet eens.
Wanneer wild pair wilt nakijken welk power/toughenss je creature heeft dan zal die zien dat het een 6/6 is.
Dus volgens mij mag het.
Hmmm dit zal weer een vraagje worden, omdat ik de stack volgorde nog steeds niet goed weet Stel, ik heb 30+ life, en speel een Serra Ascendant. Mag ik nu een Akroma erbij zoeken, of moet ik het doen met een Weathered wayfarer of iets dergelijks.
Ik dacht zelf: een 1/1 of 0/2 zoeken, omdat hij niet het spel in komt met de +5/+5... Maar in de rulings staat: "2/1/2007 The game checks the power and toughness of the creature that just entered the battlefield as it exists on the battlefield...." Dus dan zou ik denken van wel...
Ahh ok, Thnx
Nee dacht het niet, omdat je de token niet uit je hand speelt maar gewoon in play krijgt.
Daarom gaat dat niet door.
correctie: Kazandu Blademaster ipv Hada Freeblade
Enchantment
Whenever a creature enters the battlefield, if you cast it from your hand, you may search your library for a creature card with the same total power and toughness and put it onto the battlefield. If you do, shuffle your library.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
2/1/2007
If you cast a 2/2 Grizzly Bears, for example, you may then search for any creature with total power and toughness 4. It can be 0/4, 1/3, 2/2, or 3/1.
2/1/2007
The game checks the power and toughness of the creature that just entered the battlefield as it exists on the battlefield. That might mean it’s impossible to get another copy of that same card. For example, a Triskelion on the battlefield is 4/4, but a Triskelion in your library is 1/1. The power and toughness might also have been affected while the triggered ability was on the stack (such as with Giant Growth, Sudden Death, or Ovinize).
2/1/2007
If the creature that entered the battlefield has left the battlefield by the time the ability resolves, use the power and toughness of that creature as it last appeared before leaving the battlefield.
Decktips