Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Dark Ascension (DKA)
Serie | Normaal | Foil | ||
Dark Ascension | 12,95 | 59,95 | ||
Ultimate Box Toppers | 24,95 | |||
Ultimate Masters | 16,95 | 45,00 |
Hij is wel een beetje slordig omgegaan met zijn Moonsilver Spear.
Ja, enorm. Veel casual multiplayergroepen spelen bijna niets anders. Vanwege de grote diversiteit en de lange potjes waarin veel gebeurt.
Oh okay, Is commander heel populair dan?
Hij is erg populair in commander. Bij commander is 6cc meestal niet zo'n probleem en daarnaast laat hij al je beestjes die dood gaan nog een keer terug komen. Hij gaat erg goed samen met Triskelion waarbij je de hele tafel in een keer kapot schiet.
Competitief wordt hij eigenlijk niet gespeeld
In welk competitief deck word deze kaart gespeeld wat verklaard waarom hij zo duur is? Want zo goed lijkt hij me niet...
Mvg,
Yes, klopt.
Op het moment dat een Wrath of God resolved dan hebben mijn creatures undying dus komen ze terug ook al komt mikaeus niet terug yes?
Tokens triggeren ook de undying, ze verdwijnen alleen voordat undying ze kan terugbrengen.
Ze triggeren daarintegen wel bijvoorbeeld de Grave Pact trigger.
Zodra een token ook maar even een zone raakt wat niet de battlefield is, verdwijnt het meteen. Dus nee, tokens komen niet terug.
Ik had nog een vraagje komen non-human tokens ook terug door undying of removen die from the game voordat ze terugkomen?
Het triggered wel, maar meer zal het niet doen. Zodra de trigger resolved probeert hij het dode beest te reanimeren, maar Grafdigger’s Cage stopt dat. De beesten blijven even dood als wanneer ze geen undying gehad zouden hebben.
Stel Grafdigger’s Cage ligt er triggered undying dan
Tnx voor de info, no such thing as immortal
Nee, dat deed ik. Ik was even de mikaeus +1/+1 bonus vergeten.
Legendary Creature - Zombie Cleric 5 / 5
Intimidate (This creature can't be blocked except by artifact creatures and/or creatures that share a color with it.)
Whenever a Human deals damage to you, destroy it.
Other non-Human creatures you control get +1/+1 and have undying. (When a creature with undying dies, if it had no +1/+1 counters on it, return it to the battlefield under its owner's control with a +1/+1 counter on it.)
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
1/22/2011
Noncombat damage dealt to you by a Human and damage dealt to you by a Human you control will also cause Mikaeus’s triggered ability to trigger.
1/22/2011
The +1/+1 bonus that Mikaeus gives to other non-Human creatures is not a counter and won’t prevent the undying ability from working.
1/22/2011
Mikaeus, the Unhallowed and the Innistrad set’s Mikaeus, the Lunarch can be on the battlefield at the same time. The “legend rule” applies only to legendary permanents that have exactly the same name.
Decktips