Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Prijs:
€ 4,95
FOIL
€ 12,95
Andere versie wel op voorraad.
@ Maarten: Sorry, het spijt me ver schrikkelijk! Ik heb taart voor je gebakken!
@ Crusifix: Ik, moderator? Was dat maar zo...
Carlo, je staat gewoon in je recht hoor. Dit is inderdaad een forum met regels, normen en waarden. Daarbij ben jij Moderator, je moet dat ook in de gaten kunnen houden.
Dit forum is om nieuwe dingen te weten te komen, leuke dingetjes mede te delen, en ervaringen uit te wisselen. Dan moet dat natuurlijk wel leesbaar zijn voor anderen.
3 Kusjes maar?
Lol; michiel denkt dat ik vriendelijker moet zijn, maar Michiel denkt dat ik al vriendelijk was.
Maar volgens mij was ik ook best vriendelijk. Ik kan er ook van maken ''Zou je heel misschien alsjeblieft als het niet teveel tijd kost interpunctie willen overwegen? Ik zou het heel erg waarderen als je je berichten wat leesbaarder maakt. xoxox <3 ''
>_>
Enig idee wat deze gaat doen, qua prijs?
ben ik wel redelijk nieuwsgierig naar moet ik zeggen..
Ik vond dat Carlo het ook wel vriendelijk verzocht. het leest inderdaad een stuk prettiger iets minder lange zinnen.
Dat klopt, maar we maken onderdeel uit van een forum. En op dat forum zijn soms een paar regels. Nu is het niet echt een regel dat je met hoofdletters en punten moet typen, maar het het maakt het wel een stuk makkelijker of niet dan? En zo veel moeite kost het ook weer niet. Dus ik vraag je hierbij ook vriendelijk (en ook aan Nick), gebruik gewoon interpuncties, dat maakt het voor iedereen makkelijker.
Hee carlo, wees eens wat vriendelijker.
ga eens niet zo klagen om mooie zinnen en interpuncties.
we komen hier allemaal om ons spel te spelen, en zon pennenlikker heeft niemand zin in.
Ehh, zou je alsjeblieft interpunctie willen gebruiken? Ik volg het niet echt.
Ik kwam hem ook tegen. Mijn tegenstander had hem uit een booster getrokken samen met een Gideon Jura. Hij speelde een gideon en ik zat al bijna te scoopen met mijn zuigdeck, en toen legde hij er ook nog eens een Jace naast! De 2e pre release ging wat beter: 3 Incinerates, een Angelic Destiny en een Day of Judgment naast wat bommen
1e geworden!
Hoofdletters en interpunctie toegevoegd, volgende keer zelf op letten graag! - Erwin
Bij mij heeft ie een paar keer zeker zijn werk gedaan. Sowieso 2 mensen gemilled
Ik trok hem uit me eerste booster m12 echter heeft hij niet veel gedaan . Daarin tegen zit hij wel in me edh, 20kaarten kopen is altijd win in mijn EDH
Ja dat weet ik, maar je kan hem serieus laten winnen als je al genoeg control over hebt. Op dat moment is een 2/2 flyer genoeg om de race te winnen. Het moment dat ik echt een bom zoek, is het moment dat ik aan het verliezen ben. Jace millt dan 10 kaarten, whooptiefuckingdoo. Ja dat klopt, het is een kaart die je het spel snel laat winnen, maar die zijn er wel meer en betere.
In EDH is 20 kaarten pakken wel leuk trouwens XD.
Gek genoeg ben ik het daar niet mee eens Bas. Jace ligt een beurt eerder, en kan 30 kaarten millen voordat een Titan zou kunnen aanvallen. GG.
Coole kaart dit, alleen niet zo'n limited bom als dat ik dacht. Er zijn echt wel beter kaarten, die games omdraaien. Grave Titan ofzo is echt vierduizend keer beter in Limited.
Legendary Planeswalker - Jace
+1: Draw a card. Target player puts the top card of their library into their graveyard.
0: Target player puts the top ten cards of their library into their graveyard.
-7: Any number of target players each draw twenty cards.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
9/22/2011
If you target yourself with Jace’s first ability, you’ll draw a card first, then put the top card of your library into your graveyard.
9/22/2011
If you activate Jace’s first ability, and the player is an illegal target when the ability tries to resolve, it won’t resolve and none of its effects will happen. You won’t draw a card.
9/22/2011
If Jace’s third ability causes a player to draw more cards than are left in their library, that player loses the game as a state-based action. If this ability causes all players to do this, the game is a draw.
Decktips