Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Modern Masters (MMA)
Serie | Normaal | Foil | ||
Darksteel | 16,95 | 49,95 | ||
Double Masters | 13,95 | 21,95 | ||
Double Masters (BL) | 34,95 | 49,95 | ||
Judge Gift | 39,95 | |||
Kaladesh Inventions | 69,95 | |||
Modern Masters | 16,95 | 49,95 |
Prijs:
€ 16,95
FOIL
€ 49,95
Andere versie wel op voorraad.
Waarom zijn deze eigenlijk duurder dan de nieuwe swords? Deze swords zitten immers niet eens in type 2 en zijn toch duurder?
Verder speelt het ook tegen de kleuren die nog wel eens wat in je GY dumpen...
vooral de protection kleuren van deze kaart zijn goed, de 2 effecten in vergelijking met de andere zwaarden is inderdaad wat minder.
In EDH heb ik deze juist het liefst van de 5
Ja, vroeger stonden ze zo'n '7. Vind het best vreemd dat deze zoveel staat tegenwoordig, ik vind het namelijk nog steeds een van de mindere swordjes.
wow, 30 euro. heb ik iets gemist? weet nog dat deze ooit minder dan 10 euro was. ach ja, ben blij dat ik er 2 heb moch
Dat is gewoon nog niet bijgewerkt.
Hoezo non-foil 20 en foil 20 ?
@ Erwin; damn, ik bedoelde germ. Waar dat gremlin nou vandaan kwam... >_>''
Maar ja, een 0/0 is toch het geniaalst om dingen op te gooien.
ik hoop voor het roodwitte zwaard een Steelshaper’s Gift + Crack the Earth effect.
Een rood en een wit effect terwijl ze ook een beetje samenwerken. je verliest een kaart door de één maar mag een nieuwe (betere) kaart zoeken met de ander terwijl je tegenstander alleen verliest.
Laten we daar even een -7/-7 van maken, anders valt ie alsnog neer xD
Of een -11/-11 Flut Token die ik nu ga tekenen
of een Germ
Nee man, onder een Goat token. Of nu nog beter, een gremlin token...
Nou, dat is dan wel leuk.. Maar ik doe ze op mijn Kor Duelist
Artifact - Equipment
Equipped creature gets +2/+2 and has protection from white and from black.
Whenever equipped creature deals combat damage to a player, you gain 3 life and you may return up to one target creature card from your graveyard to your hand.
Equip 2
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
6/7/2013
You may put the triggered ability with no targets. However, If you choose a target creature in your graveyard, and that card is an illegal target when the ability tries to resolve, it won’t resolve and none of its effects will happen. You won’t gain 3 life.
Decktips