Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Modern Masters (MMA)
Serie | Normaal | Foil | ||
Darksteel | 16,95 | 49,95 | ||
Double Masters | 13,95 | 21,95 | ||
Double Masters (BL) | 34,95 | 49,95 | ||
Judge Gift | 39,95 | |||
Kaladesh Inventions | 69,95 | |||
Modern Masters | 16,95 | 49,95 |
Prijs:
€ 16,95
FOIL
€ 49,95
Andere versie wel op voorraad.
Kan me voorstellen dat dat bepaald wordt door wanneer je begonnen bent met kaarten. Ik ben begonnen met de oude layout en vind die dan ook veel mooier. Misschien dat mensen die later zijn begonnen met spelen nieuwe layout verkiezen.
Je bedoelt lay-out neem ik aan? de art is hetzelfde...
Ik zou deze judge foil dus echt nooit kopen, als ik de keuze heb tussen de oude of de nieuwe art dan kies ik wel de nieuwe
Is deel van de art, als je bij de reguliere versie het contrast van je monitor ver genoeg opschroeft zie je exact dezelfde plekken terug .
Zijn die vlekken op de promo foil deel van de art of een slechte scan?
Daar gaat mijn 5 euro tegoed van de prijsvraag
laatste 2 in de aanbieding dan gaat hij weer naar 29,95.
Zie ook de andere judgefoils hier die nu op=op in de aanbieding zijn.
Oeioeioei, zonde..
En toen kreeg ik een keer een epileptische aanval en ging deze kaart stuk...-_-'
Daaag, duur kaartje...*snif*
ben blij dat ik nog een foil heb
(Tenzij je Stifle/Trickbind speelt > die kan de ability van Stoneforge counteren )
Stoneforge Mystic cast het equipment niet, maar laat hem direct vanuit je hand in het spel leggen. Het equipment kan dus niet gecountered worden.
Kun je deze counteren als die into play wordt gelegd met de ability van Stoneforge Mystic?
Ze zijn ook beter vind ik.
Er zijn er weinig van in omloop en voor formaten als Commander zijn ze erg gewild.
Artifact - Equipment
Equipped creature gets +2/+2 and has protection from white and from black.
Whenever equipped creature deals combat damage to a player, you gain 3 life and you may return up to one target creature card from your graveyard to your hand.
Equip 2
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
6/7/2013
You may put the triggered ability with no targets. However, If you choose a target creature in your graveyard, and that card is an illegal target when the ability tries to resolve, it won’t resolve and none of its effects will happen. You won’t gain 3 life.
Decktips