Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: M14 (M14)
Serie | Normaal | Foil | ||
Commander 2017 | 7,50 | |||
M14 | 8,95 | 11,95 | ||
Morningtide | 8,95 | 19,95 | ||
Prerelease Events | 8,95 |
Prijs:
€ 8,95
FOIL
€ 11,95
Andere versie wel op voorraad.
Het doet wat je wilt, alleen niet om de reden die jij geeft. Ze triggeren namelijk niet op hetzelfde moment.
Door of Destinies triggert op het moment dat je de spell cast.
Garruk's Packleader en Pandemonium triggeren echter pas als het creature de battlefield in komt.
Werkt deze met kaarten als Garrukās Packleader en Pandemonium?
als het goed is wel toch aangezien ik als controler van beide triggers de volgorde op de stack mag bepalen
Haha, Ik zie al iemand voor me die een vampire neerlegt, en zegt: Kijk eens! Vampieren!
Leuk met Coretapper
Als ze de kaart vertalen naar het Duits of Russisch staat er ook geen 'vampires' op de kaarten maar de Duitse of Russische versie van het woord. Je mag dus gewoon de correcte nederlandse vertaling noemen voor zover ik af kan leiden.
Vampires is een legal creature type om te kiezen, dus dat mag gewoon. En als beide spelers Nederlands spreken, mag je van mij ook gerust Vampieren zeggen hoor
Nee, want "Vampieren" is geen creature type. Je mag wel Vampires zeggen.
Mag jij bij deze kaart ook gewoon zeggen: Vampieren?
mvg,
kaasbaas
Je door krijgt gewoon een counter.
Die official ruling gaat over een andere vraag; namelijk hoe snel een gecast creature de bonus zou krijgen (meteen wanneer hij het battlefield betreedt).
(oke, ik bedoelde mijn vraag vanuit dezelfde speler (dus geen verschil tussen jij en ik - en ik bedoelde ook Nameless Inversion
Stel: je speelt met een Elf-deck. Je speelt deze Door of Destinies en kiest (uiteraard) "Elves" als creature type. Hierna speel ik echter een {= nameless inversion} - een changeling tribal instant. Als changeling is hij iedere creature type waaronder elf (ergo: een counter op Door), maar de official rulings spreekt specifiek over 'if you cast a creature spell ...'. What say you?
Artifact
As Door of Destinies enters the battlefield, choose a creature type.
Whenever you cast a spell of the chosen type, put a charge counter on Door of Destinies.
Creatures you control of the chosen type get +1/+1 for each charge counter on Door of Destinies.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
4/1/2008
If you cast a creature spell of the chosen type, Door of Destinies will get a charge counter before the creature enters the battlefield. The creature will enter the battlefield with the additional boost to its power and toughness.
7/1/2013
Creature types, such as Human or Sliver, appear after the dash on the type line of creatures. Notably, artifact is not a creature type. A creature may have more than one creature type, such as Goblin Warrior. Such a creature would benefit from Door of Destinies if the chosen creature type was Goblin or Warrior.
Decktips