Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Commander 2013 (C13)
Serie | Normaal | Foil | ||
10th Edition | 6,50 | 22,50 | ||
4th Edition | 5,95 | |||
5th Edition | 5,95 | |||
6th Edition | 6,95 | |||
7th Edition | 8,95 | 59,95 | ||
8th Edition | 5,95 | 19,95 | ||
9th Edition | 5,95 | 19,95 | ||
Alpha | 149,95 | |||
Amonkhet Invocations | 39,95 | |||
Asian BB 4th | 8,95 | |||
Battle Royale | 13,95 | |||
Beta | 129,95 | |||
Commander 2013 | 2,95 | |||
Double Masters | 3,95 | 6,95 | ||
Eternal Masters | 5,95 | 19,95 | ||
FtV Annihilation | 5,50 | |||
Player Rewards | 11,95 | |||
Portal I | 11,95 | |||
Revised | 6,95 | |||
Unlimited | 14,95 |
Veilig betalen met iDeal
In dit geval is de Oracle tekst in je nadeel.
Maar andersom heb ik bij een deck van me maar de relevante Oracle teksten uitgeprint, omdat de combo namelijk niet werkt met de tekst op de kaart, maar wel met de Oracle tekst. En ik heb geen zin in al te lange discussies...
even voor de duidelijkheid dat anderen niet in de war raken: Een oracle text is niet perse de tekst op de kaart. De oracle tekst is de officiële ruling van een kaart. Deze gaat altijd boven de tekst op een kaart.
Theoretisch niks Speel je magic, volg dan de regels
Maar de oracle text op de kaart zegt wel "put all creatures into their owner's discard piles".
Wizards heeft dit later aangepast, maar dat is niet hetgeen erop de kaart staat. En hetgeen op de kaart staat is toch echt hetgeen wat ik heb, als ik aan het spelen ben.
Dus theoretisch...
In dat geval is RnD’s Secret Lair je laatste hoop...
Dus niet Een kaart doet altijd wat de ORACLE text zegt, dus wat onder het plaatje staat. Wrath of God destroyed, ook de Portal versie.
Helaas, voor die indestructible units zijn kaarten als Final Judgment en Hallowed Burial beter
ik hou van portal I!!
portal I versie, geen "destroy",
dus antwoord op Darksteel Colossus en/ of Blightsteel Colossus
Portal is charmant. Daarna ga ik voor alpha, 75 lijkt me niet duur btw
Ik denk dat ik die uit Tenth het mooist vind.
ik vind de textloze nou niet eens persee mooier...
Hij is legal, maar je moet wel oppassen dat hij vaak krom is (omdat hij foiled is), en dus gezien zou kunnen als marked. Op een lokaal toernooi is het niet zo'n probleem, maar bij een pro tour zou ik het even aan de judge vragen voordat je begint.
De waarde is ongeveer even veel als een gewone.
2 vragen,
is de textless wog legal op toernooien?
en wat is de ruilwaarde ongeveer?
Ha, ja, ik heb die laatste 4x gekocht voor 2 euro het stuk. Leuke deal leek met toen... :-)
tenth edition: 2 euro .
op
.
Sorcery
Destroy all creatures. They can't be regenerated.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
Decktips