Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Ultimate Masters (UMA)
Serie | Normaal | Foil | ||
Core Set 2021 | 1,00 | 2,50 | ||
Core Set 2021 (EA) | 1,95 | 6,95 | ||
Shadowmoor | 0,60 | 39,95 | ||
Ultimate Masters | 1,00 | 3,95 |
Prijs:
€ 1,00
FOIL
€ 3,95
Andere versie wel op voorraad.
Is dit nou de enige kaart die een non-permanent protection van iets kan geven?
(In middle-earth)
Chandler en Ragnar zijn ook normale voornamen.
Ik kan uit ervaring spreken als ik zeg dat de kans dat je (toekomstige?) vrouw de naam Thraximundar ook gaat veto'en erg groot is...
Nee, die noem ik Shazu
Nee, maar geef toe: je toekomstige kind gaat wel zo heten toch?
Ha, helaas werkt dat alleen bij Johan
Edit: en ik heet nog steeds niet Thraximundar, dus..
Deze kaart doet me aan True-Name Nemesis denken:
Mijn opponent heet Johan, dus ik cast Runed Halo en noem een card: Johan. Dan heb ik protection van Johan
Ehm, Rules Advisor? Dan vrees ik dat je het verkeerde symbooltje voor je naam hebt staan, jouw symbool is alleen maar guru, officieel DCI RA is een zilveren symbool.
Bevestiging is alleen nuttig in complexe gevallen, of als de poster aangeeft niet helemaal zeker van zijn zaak te zijn. Het is compleet nutteloos om een correct en helder uitgelegd en goed onderbouwd antwoord te bevestigen, en zeker als je geen officiele DCI status hebt. Mensen helpen met het geven van goede antwoorden is zeer welkom, mensen kleineren door hun antwoord dunnetjes over te doen is niet de bedoeling. Ik kan me voorstellen dat Bram niet blij is met je actie, maar gelukkig reageerde hij laconiek.
Einde discussie, terug naar kaartcommentaar, en alle schoenmakers terug naar hun leest.
Tnx! - Dustin.
Sorry dat ik het als RA even verifier, maar volgens mij waren die tekentjes ervoor zodat mensen sneller antwoorden aannamen ipv. kennis in twijfel trekken Ik zeg alleen maar dat Bram's antwoord goed is, hoe is dat verkeerd??
En Dust, ik heb van Michiel al een bericht gehad, je hoeft het echt niet bij het kaartcommentaar nog een keer te zeggen.
Ehm ja, dat was een erg pedante en compleet overbodige opmerking van Lookky... Laat judgen en moderaten alsjeblieft over aan Judges en moderators.
Tuurlijk, anders zou ik het niet zeggen
Klopt 100%!
Nee, aangezien Protection je alleen hiervan beschermt:
Protection from <iets> doet vier dingen ( van de hulpdienst ) :
De kaart met Protection from <iets> kan:
1. geen damage krijgen van <iets> (alles wordt geprevent).
2. niet enchanted / equipped / fortified worden door <iets>.
3. niet geblocked worden door <iets>.
4. niet getarget worden door <iets>.
Een handige afkorting hiervoor is BE DEFT. Block, Enchant, Damage, Equip, Fortify en Target. Dat is alles dat niet werkt met Protection. Een kortere versie hiervan is DEBT, waarbij Enchant/Equip/Fortify op één hoop worden gegooid.
De niet-lifegain ability van de Vortex doet niks van deze dingen, dus kun je nog steeds geen life gainen.
Hoi
Als ik een sulfuric vortex heb liggen en ik speel runed halo. Kan ik dan wel life gainen?
groetjes rolf
Enchantment
As Runed Halo enters the battlefield, choose a card name.
You have protection from the chosen name. (You can't be targeted, dealt damage, or enchanted by anything with that name.)
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Standard, Commander
12/7/2018
If a player has protection from a chosen name, it means three things:
12/7/2018
Runed Halo gives you protection from each object with the chosen name, whether it’s a card, a token, or a copy of a spell. It doesn’t matter what game zone that object is in.
12/7/2018
Runed Halo doesn’t give your permanents protection from the chosen name, only you.
12/7/2018
You can still be attacked by creatures with the chosen name, even though they won’t deal combat damage to you.
12/7/2018
You’ll have protection from the name, not from the word. For example, if you choose the name Shapeshifter, you’ll have protection from anything named “Shapeshifter,” but you won’t have protection from other creatures with the creature type “Shapeshifter.”
12/7/2018
You must choose the name of a card, not the name of a token. For example, you can’t choose “Saproling” or “Marit Lage.” However, if a token happens to have the same name as a card (such as “Shapeshifter” or “Spark Elemental”), you can choose it.
Decktips