Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Trostani, Selesnya’s Voice

Serie: Commander 2019 (C19)

Rarity: Mythic Commander 2019 Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Commander 2019
 1
1,95    
Return to Ravnica
 -
1,50
 -
8,95
Trostani, Selesnya’s Voice | Commander 2019

 Op voorraad 

€ 1,95 (1x)

 Kopen

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
29-9-2012 08:57:00

Vitu-Ghazi Guildmage +Armada Wurm+ Trostani, Selesnya’s Voice+ Loxodon Smiter = win

11-9-2012 19:09:00

Niet slecht! Speelbaar naast Rhys the Redeemed in EDH?

11-9-2012 18:59:00

Leuke general, kan mijn tolsimir wel vervangen. Nu nog voor elkaar zien te krijgen om een foil te scoren.

11-9-2012 13:57:00

waarom gain je 16 leven voordat je populate? volgens mij krijg je maar 8, daarna populate je, en krijg je weer 8

11-9-2012 13:37:00

Grove of the Guardian wil deze graag worden geactiveerd met deze in play. Even 16 leven gainen, en daarna Populaten

11-9-2012 13:00:00

@ Xander
nopes toch niet.
Te snel gelezen net als Michiel gok ik

11-9-2012 12:56:00

Ah je kunt alleen tokens duplicaten. Dat had ik niet eens gezien. Jammer dat het geen fluffy is anders kon hij zo het fluffy deck in dat is groen/wit met Tolsimir Wolfblood als opper fluffy. Helaas heeft die legendary tokens verdubbelen geen zin, maar is hij vast goed te gebruiken met een aantal andere tokens.

Global Moderator NederMagic Rules Advisor Xander (1) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
11-9-2012 12:53:00

Wat maakt die Fendeep Summoner zo goed i.c.m. Trostani dan?

11-9-2012 12:49:00

Captain Sisay hoeft niet echt te populaten.. (al werkt dat alleen op token, maar goed)

11-9-2012 12:49:00

In een Doran-deck zie ik wel mogelijkheden naast een Fendeep Summoner en kameraden

11-9-2012 12:47:00

Ik denk in elk edh-deck dat wit en groen speelt..

11-9-2012 12:45:00

Includer in Doran-EDH's, lijkt me zo?

11-9-2012 12:43:00

Wat een sterke kaart met veel mogelijkheden als commander.

Oracle

Legendary Creature - Dryad 2 / 5

Whenever another creature enters the battlefield under your control, you gain life equal to that creature's toughness.
1GW, T: Populate. (Create a token that's a copy of a creature token you control.)

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

10/1/2012
Trostani’s first ability checks the creature’s toughness as it resolves. If that creature has left the battlefield, use its toughness from when it was last on the battlefield. You can’t lose life this way if that creature’s toughness was less than 0.

4/15/2013
You can choose any creature token you control for populate. If a spell or ability puts a token onto the battlefield under your control and then instructs you to populate (as Coursers’ Accord does), you may choose to copy the token you just created, or you may choose to copy another creature token you control.

4/15/2013
If you choose to copy a creature token that’s a copy of another creature, the new creature token will copy the characteristics of whatever the original token is copying.

4/15/2013
The new creature token copies the characteristics of the original token as stated by the effect that put the original token onto the battlefield.

4/15/2013
The new token doesn’t copy whether the original token is tapped or untapped, whether it has any counters on it or Auras and Equipment attached to it, or any noncopy effects that have changed its power, toughness, color, and so on.

4/15/2013
Any “as [this creature] enters the battlefield” or “[this creature] enters the battlefield with” abilities of the new token will work.

4/15/2013
If you control no creature tokens when you populate, nothing will happen.

Decktips