Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Jumpstart (JMP)
Serie | Normaal | Foil | ||
Avacyn Restored | 0,30 | 2,50 | ||
Jumpstart | ||||
Masters 25 | 0,15 | 0,50 |
Prijs:
€ 0,00
Andere versie wel op voorraad.
wat gebeurt er in een EDH potje als ik mijn tegenstanders general met Act of Treason onder controle heb en die vervolgens Cloudshift?
kan mijn tegen stander zijn general in de command zone plaatse terwijl deze tijdelijk in exile is door Cloudshift?
Anouk - Birds
Deze kaart lijkt mij trouwens echt heerlijk samen met Trostani’s Summoner
Gewoon voor eventjes drie dikke tokens neergooien, niet slecht toch?
@maarten van tol de Goblin Ringleader heeft géén summoning sickness hea
ja
Kun je met cloudshift ook beesten die je controlled met Callous Oppressor en/of Sower of Temptation permanent van jou maken?
Ja.
Hij is van zone gewisseld (twee keer in dit geval) en dus is het een compleet nieuw object dat aan het begin van je beurt er niet lag.
Als je creature terug het spel in komt, heeft ie dan weer summoning sickness?
Je kan inderdaad je Threatened creature hiermee houden. Dit heeft overigens weinig te maken met het 'end of turn'/in de end step spelen; gewoon in je Main of combat phase Cloudshiften werkt ook prima.
Kan je deze kaart 'at end of turn' spelen op je gejatte beest (Threaten) om te voorkomen dat ie terug naar je tegenspeler gaat?
Tja, misschien moet je die woordherkenningsrotzooi dan uitzetten. Wat mensen daar nuttig aan vinden snap ik nog steeds niet. Regelmatig een bron van onbegrijpelijke berichten en maar een heel kleine tijdswinst.
Oké, oké.
Jullie hebben je punt gemaakt. Als ik post via mijn telefoon, dan verandert hij nogal eens een woord...
maar, het goede antwoord staat ertussen. Fijn dat sommige mensen toch nog van puzzels houden.
LOL Oh nee, we zouden geen MSN taal doen *schaam*
Oh no! The terrorists are after our snacks!
Ik denk dat het iets met 9/11 te maken heeft
Edit: Je was me voor, Maarten
Instant
Exile target creature you control, then return that card to the battlefield under your control.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
3/16/2018
Once the exiled permanent returns, it’s considered a new object with no relation to the object that it was. Auras attached to the exiled permanent will be put into their owners’ graveyards. Equipment attached to the exiled permanent will become unattached and remain on the battlefield. Any counters on the exiled permanent will cease to exist.
3/16/2018
The returned card won’t be the target of any spells or abilities that targeted it before. Any spells that don’t target, such as Akroma’s Vengeance, will still affect it.
3/16/2018
If a token is exiled this way, it will cease to exist and won’t return to the battlefield.
3/16/2018
When an effect returns the exiled card “under your control,” you control it indefinitely after that. In a multiplayer game, if a player leaves the game, all cards that player owns leave as well. If you leave the game, any creatures you control from Cloudshift’s effect are exiled.
Decktips