Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Double Masters (2XM)
Serie | Normaal | Foil | ||
Conflux | 24,95 | 49,95 | ||
Double Masters | 8,95 | 12,95 | ||
Double Masters (BL) | 27,50 | 39,95 | ||
Judge Gift | 99,95 | |||
Modern Masters 2015 | 19,95 | 39,95 | ||
Ultimate Box Toppers | 59,95 | |||
Ultimate Masters | 19,95 | 29,95 |
Iemand met een infect deck ervaring met deze jongen?
Snap niet zo goed waarom je deze speelt, kost een beurt om hem neer te leggen, je hebt dan in beurt 2, 3 mana maar daar heb je niks aan in een infect deck ..
Kun je niet beter een extra +X+X kaartje spelen of een Rancor
Alle infect decks spelen deze kaart, dus ik zal er vast weer helemaal naast zitten ... Vind het wel leuk om de theorie er achter te begrijpen.
@Shai: dat was een typo, gefixed!
Wat denken we van Generator Servant?
Turn 4: sac servant, speelt Primeval Titan
Combatstep: val ermee aan
Maar toch speelt niemand hem en dat zie ik met deze dork ook niet zo snel gebeuren.
@ Dustin
In je voorbeeld ga je er óf van uit dat je geen landje speelt in T3 óf dat je geen draak van 6 mana hebt, want dat is precies wat je dan te besteden hebt.
Ik zat zelf meer te denken aan:
T3: Morph
T4: unmorph, speel Primeval Titan...
Met de andere kun je zonder hulp zes mana maken in beurt vier, verder is het een soort verkapte Skyshroud Elf of Urborg Elf met een onhandige body
Nee, ik ben niet overtuigd.
De nieuwe speel je in een ander soort deck, daarmee wil je waarschijnlijk rampen naar echt finsihers.
T1: mana elfje
T2: morph
T3: unmorph, speel Draak van 6 mana en hoop daarmee te winnen
Noble is subtieler
'De nieuwe' - laten we deze "Loudclaw Mystic" noemen - genereert mana bij unmorphen en daarmee *potentieel* twee mana in een beurt. Ja, de initiële cost is drie mana, maar zes mana op beurt vier is erg sterk!
De nieuwe heeft meer power, maar is dat wat je wil van een mana elfje? Het mooiste van Noble is dat ze helpt in de aanval, waarbij ze zelf ook nog kan tappen voor mana, en het werkt in de beurt dat je haar speelt!
Maar afgezien daarvan: fijn dat er meer color fix en mana ramp in KTK zit
Hij is toch zeker groter?
maakt dat t geen one -maar twodrop is. Essentieel verschil en zal daarom veel minder gespeeld worden. Om m dan ook t broertje van Noble Hierarch te noemen gaat wel ver. Eerder het zwakke achterneefje
zucht... gaf deze maar G, U of R... Oh wacht deze krijgt een broertje in khans of tarkir!
1G Creature - Human Shaman 2/1
T: Add G, U, or R to your mana pool.
Morph 2
When Mystic Soundclaw is turned face up, add GUR to your mana pool.
Voor een fatsoenlijke Manaless Dredge-lijst ben je minder geld kwijt dan voor een playset Hierarchs .
Legacy hoeft niet duur te zijn
Een eeuwigheid geleden was bop ook een pak duurder dan nu
t ik al Ik ben niet echt van het klagen hoor, ook weet ik dat het niet hellpt. Maar het punt is dat ik al Bop speel.
En er zijn gewoon weinig versatiele (lees: meerkleuren) manadorks die ook speelbaar zijn.
Ik vind het gewoon een beetje jammer dat het "nieuwe" format kwa prijzen nogal op legacy gaat lijken.
jonas met klagen wordt hij niet goedkoper hoor ... Speel dan ipv de hierarch een BoP.
Creature - Human Druid 0 / 1
Exalted (Whenever a creature you control attacks alone, that creature gets +1/+1 until end of turn.)
T: Add G, W, or U.
Vraag: Wallpaper?
Antwoord: hier
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
8/7/2020
If you declare exactly one creature as an attacker, each exalted ability on each permanent you control (including, perhaps, the attacking creature itself) will trigger.
8/7/2020
You must attack with exactly one creature for exalted abilities to trigger. Exalted abilities won’t trigger if you attack a player with one creature and a planeswalker with another, for example, or if you attack with two creatures but one is removed from combat.
8/7/2020
Some effects put creatures onto the battlefield attacking. Since those creatures were never declared as attackers, they’re ignored by exalted abilities. They won’t cause exalted abilities to trigger. If any exalted abilities have already triggered (because exactly one creature was declared as an attacker), those abilities will resolve as normal even though there may now be multiple attackers.
8/7/2020
In a Two-Headed Giant game, a creature “attacks alone” if it’s the only creature declared as an attacker by your entire team. If you control that attacking creature, your exalted abilities will trigger but your teammate’s exalted abilities won’t.
Decktips