Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Double Masters (2XM)
Serie | Normaal | Foil | ||
Arabian Nights (A) | 19,95 | |||
Arabian Nights (B) | 19,95 | |||
Double Masters | 2,95 | 7,95 |
Prijs:
€ 2,95
FOIL
€ 7,95
Ook een pirma antwoord op Emrakul in Legacy tegen Show and Tell als je geen wit speelt . Geen idee of iemand het daar voor gebruikt, maar ik kan het me ergens wel voorstellen als SB kaart.
'Ausrotten' is ook een zwarte kaart die kan exilen!
Raar dat deze stijgt, zo fantastisch vind ik het niet. Wel oldskool "even duizend regels lezen om te zien wat het doet" coolness.
PS. Invoke Prejudice is een fantastische kaart in een blauwe EDHdeck! (Maar de prijs inderdaad wel een beetje debiel. Yikes! 90 euro!?)
Ik ben blij dat ik tegenwoordig pauper speel, maar zelfs dat is dus al niet veilig tegen handelaren die de prijs opdrijven van commons zelfs Ach ja, valt gelukkig mee, maar wel jammer dat ik deze nog niet heb, hehe.
IRL kaartprijzen gaan niet echt omhoog van paper pauper volgens mij, gezien het alleen officieel gesupport wordt op mtg: online.
Hmmm.
Ik dacht die stijging zal wel aan pauper liggen. Want 3 mana exilen in zwart is best ok.
Maar zij zijn dus de reden waarom leuke EDH kaartjes opeens van schappelijk naar belachelijk zijn gestegen.. Beetje jammer.
@Leslie
Mana Crypt is ook een "slachtoffer" van die opkoop grappen.
Dark Impostor kan ook exilen maar is erg mana intensief.Voor edh echter geen probleem
Gild, Sever the Bloodline snel uit mijn hoofd.
Maar deze geeft ook nog 2 devotion.
Ok maar invoke is nog leuk voor monoblue edh, dit is gewoon 3 mana removal. Heeft zwart geen andere exile effecten?
Oh ja hoor. Een tijdje geleden The Abyss en recent Invoke Prejudice om enkele voorbeelden te noemen. Natuurlijk zitten deze kaarten in succesvolle decks maar juist daardoor slaan zij hun slag en hebben zij invloed op de prijs (en een enorm aanbod voor véél meer dan normaal zou moeten zijn).
Doen die dat vaker dan?
Vast weer lomp opgekocht door die gruwelijk droevige ChannelFireBall/StarCityGames.
Vanwaar deze stijging ineens? Pas nog verkocht voor 3,50 en dat al een paar jaar lang..
Michiel, komt deze weer binnen binnenkort?
Hm, dat lijkt er wel op, maar er klopt iets niet aan. Vreemd dat onder andere Juzam Djinn niet bij die 'tweede druk' betrokken is.
hier zie je de verschillende kaarten uit Arabian Nights... Gek dat Erg Raiders
en Oubliette
kaarten een 'manafix' hebben gehad, maar de rest niet.
Ah ja, subtiel verschil! Ik neem aan dat de B variant dus een tweede drukking is geweest nadat Wizards de fout had ontdekt?
Het manasymbool voor kleurloze mana is bij de ene lichter dan de ander
Enchantment
When Oubliette enters the battlefield, target creature phases out until Oubliette leaves the battlefield. Tap that creature as it phases in this way. (Auras and Equipment phase out with it. While permanents are phased out, they're treated as though they don't exist.)
Legal in: Vintage, Legacy, Commander
8/7/2020
If Oubliette leaves the battlefield before its triggered ability resolves, the target creature won’t be phased out or tapped.
8/7/2020
While a permanent is phased out, it’s treated as though it doesn’t exist. It can’t be the target of spells or abilities, its static abilities have no effect on the game, its triggered abilities can’t trigger, it can’t attack or block, and so on.
8/7/2020
Phasing out doesn’t cause any “leaves the battlefield” abilities to trigger. Similarly, phasing in won’t cause any “enters the battlefield” abilities to trigger.
8/7/2020
Any one-shot effects that are waiting “until [this] leaves the battlefield,” such as that of Kitesail Freebooter, won’t happen when a permanent phases out.
8/7/2020
Any continuous effects with a “for as long as” duration such as that of Awakener Druid ignore phased-out objects. Any such effects will expire if their conditions are no longer met after ignoring the phased-out objects.
8/7/2020
Each Aura and Equipment attached to a permanent that’s phasing out also phases out. They will phase in with that permanent and still be attached to it. Similarly, permanents that phase out with counters phase in with those counters.
8/7/2020
Choices made for permanents as they entered the battlefield are remembered when they phase in.
8/7/2020
A creature phased out by Oubliette doesn’t phase in during its controller’s untap step as normal. Rather, it phases in immediately after Oubliette leaves the battlefield.
8/7/2020
Abilities that trigger when a creature becomes tapped won’t trigger when the creature phases in tapped.
Decktips