Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Double Masters (2XM)
Serie | Normaal | Foil | ||
Commander 2013 | 0,40 | |||
Commander 2013 (B) | 0,60 | |||
Versie B is een Oversized FOIL Commanderkaart. Niet tournament legal. | ||||
Commander 2016 | 0,40 | |||
Double Masters | 0,60 | 1,50 | ||
FtV Legends | 2,50 | |||
Alle From the Vault kaarten zijn FOIL. | ||||
Shards of Alara | 1,00 | 6,95 |
Prijs:
€ 0,60
FOIL
€ 1,50
Andere versie wel op voorraad.
Ik Dread Return deze. Sharuum komt in het spel, abilitie triggered. Haal een Sculpting Steel terug. Target deze, wordt het dan ook een Legendary zodat ze beide dood gaan?
Deze is leuk met Goblin Welder en Wurmcoil Engine. Sacrifice je Wurmcoil om Sharuum terug te brengen uit je graveyard. Je krijgt 2 tokens en Sharuum brengt Wurmcoil mee terug.
Legendary Artifact Creature - Sphinx 5 / 5
Flying
When Sharuum the Hegemon enters the battlefield, you may return target artifact card from your graveyard to the battlefield.
Vraag: Wallpaper?
Antwoord: Yep, hier
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
8/7/2020
If Sharuum the Hegemon is put into your graveyard as a state-based action immediately after Sharuum the Hegemon enters the battlefield (most likely due to the “legend rule”) it can be the artifact card targeted by its own ability.
Decktips