Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Crimson Vow Commander (VOC)
Serie | Normaal | Foil | ||
Commander 2011 | 0,75 | |||
Commander 2013 | 0,75 | |||
Commander 2015 | 0,75 | |||
Commander 2016 | 0,75 | |||
Commander 2017 | 0,75 | |||
Commander 2018 | 0,75 | |||
Commander 2019 | 0,50 | |||
Commander 2020 | 0,50 | |||
Commander 2021 | 0,75 | |||
Commander Anthology I | 0,75 | |||
Commander Anthology II | 0,75 | |||
Commander Forgotten Realms | 0,75 | |||
Commander Legends (A) | 0,50 | 1,95 | ||
Commander Legends (B) | 0,75 | |||
Commander Legends (EA) | 11,95 | 19,95 | ||
Commanders Arsenal | 49,95 | |||
Alle kaarten uit het Commanders Arsenal zijn FOIL en tournament legal. | ||||
Crimson Vow Commander | 0,01 | |||
Judge Gift | 59,95 | |||
Kaldheim Commander | 0,50 | |||
Midnight Hunt Commander | 0,75 | |||
Throne of Eldraine | 0,75 | |||
Zendikar Rising Commander | 0,50 |
Prijs:
€ 0,01
Andere versie wel op voorraad.
Altijd krijg je de mana.
Krijg je de mana altijd, of alleen als de commander in play is?
Het feit dat deze kaart common is eigenlijk arbitrair, toch? Er zijn geen boosters van de serie, dus de enige manier om hem te krijgen is Precons kopen. Dus deze is exact even vaak geprint als de Sol Ring bijvoorbeeld. Of de Lightning Greaves. Dan maakt t niet uit of ie common is of niet, afhankelijk van de vraag kan hij gewoon duur worden.
Mijn verwachting: Het landje zal ongeveer 3.50 - 4.50 nedermagic waarde krijgen. En na een periode dalen naar 2.50.
Waarom is City of Brass dan het dubbele nog niet waard? Die kan in élk deck, in bijna elk format, geef direct kleur. In EDH nóg beter omdat 1 leven eigenlijk een halve is. Command Tower zal een euro'tje worden, misschien twee... maar echt niet meer. Zoals ik eerder al zei bij een andere kaart; wacht even tot de Commander kaarten los op internet staan, iedereen een beetje klaar is met vechten om de eerste oplage. Nu verzinnen de mensen gewoon maar wat (extreme) prijzen, die prijzen zullen straks allemaal weer gaan dalen zodra de fanatiekelingen hun kaarten eenmaal binnen hebben.
Denk je echt? Hij is alleen goed in EDH en ik verwacht niet dat hij zo populair wordt dat het een 10 euro kaart wordt.
Als deze niet geriprint wordt stijgt ie makkelijk naar 10 euro.
Gelukkig heeft WOTC gezegd dat ze de commander decks blijven printen zolang er vraag naar is. Dus..
Goed lezen helpt.
Als je goed kijkt vind je het antwoord direct op de kaart:
'T: Add to your mana pool ONE mana of any color in your commander's color identity.'
één mana van een kleur van je commander. Een kind kan de was doen.
of
voor Rhys the Exiled, niet allebei.
dan krijg je of vr bosh of
voor die andere, aangezien color identity bepaalt wordt door alle mana symbolen die op je commander staan.
Hoe werkt dit eigenlijk met commanders als Rhys the Exiled en Bosh, Iron Golem. Niet dat dit landje echt heel goed is met deze kaartjes, maar ben toch benieuwd
Ah, ja. Mn zin was wat raar. Maar nice!
Er staat al onder elke kaart in een set die al released bij in welk type hij legaal is. Commander staat daar hier nog niet bij, maar dat komt nog.
Ik ben trouwens benieuwd of sites zoals magiccards.info, nedermagic en gatherer na de release van commander ook de banlist toevoegen bij kaarten.
Lees nog eens, er staat als het geen reprint is.
Land
T: Add one mana of any color in your commander's color identity.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
2020-11-10 - wotc
If you have two commanders, the ability adds one mana of any color in their combined color identities.
2020-11-10 - wotc
If your commander is a card that has no colors in its color identity, Command Tower's ability produces no mana. It doesn't produce C.
2020-11-10 - wotc
If you don't have a commander, Command Tower's ability produces no mana.
Decktips