Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Invasion (INV)
Serie | Normaal | Foil | ||
10th Edition | 7,50 | 9,95 | ||
7th Edition | 21,95 | 99,95 | ||
8th Edition | 18,95 | 9,95 | ||
9th Edition | 19,95 | 8,95 | ||
Invasion | 4,95 | 11,95 | ||
Super Series | 12,50 |
Prijs:
€ 4,95
FOIL
€ 11,95
Andere versie wel op voorraad.
Deze zat als foil promo in een soort 2-player intro pack van . Net als Serra Angel in
zijn er hier dus veel meer van dan foils uit andere series.
De precons waren in die tijd nog zonder foil rare toch? Dat is het dan niet.
ik kom de foil elvish champion uit 8th vaak tegen en ik heb er zelf ook 1. ik zie hem hier ook al 8 keer! is dat toeval? of zat hij in een intro deck ofzo.
Alle Engelse core sets zijn whitebordered tot , behalve Alpha/Beta, die ook blackbordered waren.
kaarten zijn ALTIJD blackbordered, uit welke set ze ook komen.
was de eerste core sets met
s, al zijn er wel
foils, maar dat zijn allemaal promo's.
Oh. Dan ben ik verward.
Ik heb anders een BB FOIL 7th Counterspell, dus nee, niet echt ben ik bang.
Dat is toch ook sinds 8th edition voor core sets? Ik dacht dat ze daarvoor wel allemaal whiteboardered waren.
Foils zijn altijd Black Borderd, dus het is een hartstikke normaal exemplaar. Jammer joh, geen zeldzame misprint
mijn foil elvish champion uit 8th is black bordered. hoe kan dat? normaal gesproken is hij toch gewoon white bordered? of zijn foils altijd bb?
Haha ok, thx!
Jazeker! Alleen Legendary creatures met dezelfde naam en Planeswalkers met hetzelfde type gaan dood als er twee dezelfde zijn. Verder is er absoluut geen maximum. Je kunt 'm 4x spelen, 4x Clonen, 4x Rite of Replicationen en je tegenstander doodmeppen met 12 13/13 forestwalkers
Ja, dat mag.
Even een vraag, misschien een beetje dom, maar ja. Mag de champion nu wel of niet vaker dan 1x in het spel liggen?
Jullie spelen met de oude ruling...? Inclusief interrupts en "Adds 3 mana of any single color of your choice to your mana pool, then is discarded"?
klopt wel.. bv bij goblin king baal ik altijd dat ik hem niet mag zoeken met mn recruiter of matron omdat t een lord is.. wij spelen met de oude ruling!
Creature - Elf 2 / 2
Other Elf creatures get +1/+1 and have forestwalk. (They can't be blocked as long as defending player controls a Forest.)
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
10/4/2004
It affects Elves controlled by all players, not just yours.
8/1/2005
This card is now an Elf but has been reworded so that it does not give itself the bonus.
Decktips