Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: 5th Edition (5ED)
Serie | Normaal | Foil | ||
4th Edition | 1,50 | |||
5th Edition | 1,25 | |||
6th Edition | 1,95 | |||
7th Edition | 2,50 | 14,95 | ||
Alpha | 499,00 | |||
Amonkhet Invocations | 49,95 | |||
Asian BB 4th | 7,95 | |||
Battle Royale | 1,00 | |||
Beatdown | 1,25 | |||
Beta | 399,00 | |||
ex+ centering wat naar rechts | ||||
Commander Legends | 1,25 | |||
Commander Legends (EA) | 2,95 | 5,50 | ||
Eternal Masters | 1,50 | 6,95 | ||
Friday Night Magic | 9,95 | |||
Ice Age | 1,25 | |||
Jace vs Chandra | 1,95 | |||
Judge Gift | 99,95 | |||
Masters 25 | 1,00 | 2,00 | ||
Mercadian Masques | 3,75 | 17,95 | ||
Modern Horizons 2 | 0,01 | 0,01 | ||
Modern Horizons 2 (BL) | 0,01 | 0,01 | ||
Promo Overig | 6,95 | |||
Legend Membership | ||||
Revised | 1,95 | |||
Starter 1999 | 2,50 | |||
Strixhaven Mystical Archive | 4,95 | 11,95 | ||
Strixhaven Mystical Archive (EF) | 6,95 | |||
Etched Foil | ||||
Strixhaven Mystical Archive (EF-JP) | 39,95 | |||
Etched Foil Japans | ||||
Strixhaven Mystical Archive (JP) | 49,95 | 99,95 | ||
Japans | ||||
Tempest | 1,25 | |||
Unlimited | 29,95 |
Prijs:
€ 1,25
Andere versie wel op voorraad.
zwart heeft toch ook een soort van counterspell dacht ik?
Woo, die art van is echt mooi!
Dank aan allen voor een volmaakte uitleg
Klopt, daarom voegde ik nog het hoe en waarom toe
@Magnus: Ja dat zei ik toch alleen dan wat kort door de bocht en zonder het hoe en waarom.
Hij cast de spell, wat betekent dat hij er mana voor tapt en de spell op de stack legt. Jij betaalt ook mana voor jouw Counterspell en target de spell van je tegenstander. Jouw Counterspell resolved en countert de spell van je tegenstander, wat inhoudt dat zijn spell naar de graveyard gaat en geen effect heeft.
Dat is alles. Niets zegt dat je land mag untappen. Dat is gewoon pech voor je tegenstander
Eenmaal gecast blijft gecast.
hola, dan moet ik daar de volgende keer beter op letten, want m'n laatste tegenstander untapte dan al zijn landen terug op het moment dat ik de counterspell speelde.
Ja, je tegenstander cast iets en jij reageert door counterspell te spelen. Dan (in de meeste gevallen) gebeurt er niets meer en de mana is weg.
Als je een counterspell speelt op een spell van je tegenstander, is die tegenstander dan ook de mana kwijt waarmee hij zijn spell castte?
om het nog nuttiger te maken kan je ook gewoon niet reageren op oude comments
om je informatie iets nuttiger te maken dan het is, zou je kunnen zeggen welke art : P
Deze art kende ik niet Nice
maar dus ook jouw spells
Hmm een Nether Void doet ook een goede counter.
Instant
Counter target spell.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
Decktips