Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Torment (TOR)
Serie | Normaal | Foil | ||
Archenemy Nicol Bolas | 1,50 | |||
Double Masters | 1,50 | 2,95 | ||
Judge Gift | 12,95 | |||
Jumpstart | ||||
M12 | 0,40 | 2,95 | ||
PD Fire Lightning | 1,95 | |||
foil | ||||
Torment | 4,95 | 49,95 |
Prijs:
€ 4,95
FOIL
€ 49,95
Andere versie wel op voorraad.
Onze lieve Lavamancer zit in M12. Burn word weer een deck!
Voor casual met je buddies maakt 't toch geen zak uit. En je sleaved je decks toch zeker wel? Zonder hoesjes is gewoon zonde, ga ze echt super snel stuk van en is zo 1995.
Zoizo moet je met hoesjes met een dichte achterkant spelen als je sanctioned toernooien wilt spelen.
Je kan wizards een mailtje sturen (of bellen, of een postduif richting die kant gooien) en uitleggen wat er aan de hand is. Ik weet niet of ze een goede customer service hebben, maar vaak wil een bedrijf een foutje als dit wel vergoeden. Je kan natuurlijk ook gewoon hoesjes met een niet-transparante achterkant spelen.
ik heb deze in een Fire & Lightning deck. Helaas zit er een inktfout op de achterkant van deze kaart. Deze kaart is daarom zeer herkenbaar aan achterzijde zonder hoesje of met transparant hoesje. Betekent dit dat ik niet eens kan of mag spelen met dit gekochte permium deck, zonder er speciale hoesjes omheen te doen? Dan voldoet het product toch eigenlijk helemaal niet?
Oeps, verkeerd gekeken
1 jaar en 2 maanden
Maar dat wisten ze 2 maanden geleden nog niet
Deze kaart zit in het "Fire & Lightning" deck dat binnenkort te koop is, daarom zal hij waarschijnlijk iets dalen in waarde.
Creature - Human Wizard 1 / 1
R, T, Exile two cards from your graveyard: Grim Lavamancer deals 2 damage to any target.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
9/22/2011
The two cards are exiled as the cost of Grim Lavamancer’s ability is paid. Players can’t respond to the paying of costs by trying to move those cards to another zone.
Decktips