Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Prijs:
€ 9,95
Andere versie wel op voorraad.
Thanks voor jullie snelle hulp!
Dat dacht ik al maar begreep de oracle tekst niet helemaal. Dus met twee Great Whale kan je oneindige mana maken als je wat landen hebt die meer dan 1 mana produceren.
De oracle text van deze kaart is:
Enchantment
Whenever you cast a creature spell, you may pay 1. If you do, return target creature to its owner's hand.
De equilibrium triggert dus op het casten van de creature spell, niet op het resolven ervan. Het antwoord op je vraag is dus nee: op het moment dat de equilibrium trigger op de stack geplaatst en afgehandeld dient te worden, ligt de creature spell waarop hij triggerde nog steeds op de stack en nog niet op the battlefield.
Helaas, official rulings (aan de rechterkant):
8/1/2008 The ability is put on the stack immediately after you cast a creature spell, whch means the creature that spell will become won't be a legal target.
Er staat succesfully cast, dan kan je dus ook een creature spelen 1 mana extra betalen en deze direct terug naar je hand halen?
En kaarten zijn relatief zeldzaam, omdat de set niet enorm verkocht, er weinig ECHT boeiends in zat en hij ook vrij weinig gedraft is, omdat core sets toen echt nog meer voor beginnende spelers waren plus een mogelijkheid wat ouder spul te reprinten. Er zaten toen ook 100% reprints in, dus de set was niet interessant voor veel mensen die de kaarten toch al hadden. Plus, whitebordered...dat verkoopt ook minder
7th s zijn nogal zeldzaam, en flink gewild. Dit waren namelijk een van de eerste foils. Daarom is deze zo duur. (Kijk ook maar eens naar andere
kaarten uit de 7th)
waarom is de foil hiervan 15 euro? en de normale kaart 1,50. Of is die nog niet bijgewerkt?
Okee, thanks.
Maar eentje.
Als dit de tekst geweest zou zijn, zou het wel mogen:
Whenever you cast a creature spell, you may pay X. If you do, return X creatures to its owner's hand.
Mag je dit 1 keer betalen als je een creature speelt of meerdere malen?
Enchantment
Whenever you cast a creature spell, you may pay 1. If you do, return target creature to its owner's hand.
Legal in: Vintage, Legacy, Commander
4/1/2008
A “creature spell” is any spell with the type Creature, even if it has other types such as Artifact or Enchantment. Older cards of type Summon are also Creature spells.
8/1/2008
The ability is put on the stack immediately after you cast a creature spell, which means the creature that spell will become won’t be a legal target.
8/1/2008
The ability will still resolve even if the spell that triggered it gets countered.
Decktips