Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Future Sight (FUT)
Serie | Normaal | Foil | ||
Future Sight | 0,75 | 9,95 | ||
Time Spiral Remastered | 0,50 | 1,95 |
neu, je mag hem gewoon casten zonder een naam te noemen. Als hij resolved ga je gewoon opzoek naar je kaartje.
Zover ik het lees is het dat jij de kaart die je wilt pas noemt op het moment dat deze resolved. Want er staat geen target in de tekst.
In de regels staat ook: "You choose which card to get as the spell resolves."
Moet je al aangeven welke kaart het gaat worden als je hem speelt of als die daadwerkelijk naar je hand gaat? (Ivm met counteren)
Bedankt voor het anwoord.
Vreemd dat er een aantal kaarten in EDH het gewoon niet doen.
Zie: hier
Play -> rule 15
en
Optional -> rule A
Wat is de algemene concensus als het gaat om Commander? Als mijn General wit-groen is, mag ik dan wishen naar, bijvoorbeeld, Marisi’s Twinclaws?
in casual kan je met je vrienden afspreken dat dat uit heel je collectie mag komen in een toernooi moet het uit je sideboard komen
wat houd 'outside the game' in?
Sorcery
You may choose a multicolored card you own from outside the game, reveal that card, and put it into your hand. Exile Glittering Wish.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
5/1/2007
The choice is optional.
5/1/2007
If you fail to find something, you still exile this.
10/1/2009
This works like the Wishes from the _Judgment_(TM) set. In a sanctioned event, you may choose a card from your sideboard. You choose which card to get as the spell resolves.
10/1/2009
You can’t have Glittering Wish retrieve itself. You can have it retrieve a Glittering Wish from your sideboard.
10/1/2009
You can’t get an exiled card because those cards are still in one of the game zones.
Decktips