Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Amonkhet Invocations (MS3)
Serie | Normaal | Foil | ||
Amonkhet Invocations | 49,95 | |||
Conspiracy | 7,95 | 19,95 | ||
Judge Gift | 34,95 | |||
Scourge | 14,95 | 149,95 |
Prijs:
€ 49,95
Over flavor gesproken; 't is ook wel een beetje krom van Stifle om iets van z'n eigen kleur te counteren, niet? Als we de art moeten geloven Stiflet blauw dus blijkbaar vooral blauwe Wizards... lk vind het ietwat laf om die matige wizards (van eigen bodem notabene!) een beetje te dwarsbomen terwijl er Eternal Dragons, Forgotten Ancients, {Siege-Gang Commander}s en Bladewing the Risens ronddwalen... Of is sinds Leviathan weer suicidaal?
Fout, welke fout?
Hij merkt gewoon iets op dat je op zijn zachtst gezegd als opvallend kan omschrijven.
Dat vervolgens er mensen bovenop springen om zijn "ongelijk" te bewijzen, tsja...
@ leslie:
Weet jij wat de artiest in de art wilde afbeelden? Je gist slechts zodat je je fout kunt goedpraten (zo erg was je fout nou ook weer niet!).
Accepteer het nou maar als een man.
Aphetto Runecaster heeft geen morph maar wel een triggered ability. En twee van die morphers hebben ook een triggered ability die je kunt counteren met Stifle
...die ook allemaal Morph hebben.
Riptide Survivor,
Raven Guild Master,
Raven Guild Initiate.
Stifle is qua flavor in de art simpelweg incorrect.
Het is een door de Mirari gemuteerde wizard, die toevallig ook afgebeeld wordt op Scornful Egotist. Maar zo zien ze er allemaal uit
Morphen is een speciale actie die de stack niet gebruikt. Dus inderdaad...
...Dan heeft Stifle bij deze de meest onlogische art ooit op een magic-kaart, want Stifle houdt toch echt een {=scornful egoist} tegen, volgens de art.
Morph kun je niet met deze kaart voorkomen he.
Stifle is sowieso killer; aan de art te zien is de kaart in eerste instatie bedoelt voor het onklaar maken van de morpth-ability van Scornful Egotist. Wat een killer-kaart is die Stifle zeg.
Ook in Vintage doet hij nog veel, alleen in Standard en Extended niet meer
Dit ding kan zoveel in Legacy! Te beginnen bij fetchland destruction of een tendrills ontmantelen
Of een sacrifice gecountered kan worden of niet, hangt volledig van de context af.
Vaak is een sacrifice (onderdeel van) een cost en het betalen van een cost kan sowieso nooit gecountered worden. Bij "Sacrifice a creature: Do something", kan het sacrificen niet gecountered worden, het "do something" wel.
Maar ": Target player sacrifices a creature" is dan weer een activated ability die wel gecountered kan worden.
Als een ability mana geeft, zoals Llanowar Elves en Birds of Paradise
dus een sacrifice kan niet gecountered worden?
en wat wordt nu precies met mana ability bedoeld?
Instant
Counter target activated or triggered ability. (Mana abilities can't be targeted.)
Vraag: Wat kan Stifle nu eigenlijk counteren?
Antwoord: Triggered abilities beginnen altijd met When, Whenever of At. Activated abilties hebben altijd een [cost]:[effect] notatie. Zie je dat, dan kun je het counteren.
Legal in: Vintage, Legacy, Commander
10/4/2004
An activated ability has a “Cost: Effect” format. Look for the colon. A triggered ability starts with “when”, “whenever”, or “at”.
10/4/2004
Turn-based actions and special actions like the normal card draw, combat damage, or turning a face-down creature face up can’t be targeted.
10/4/2004
It can target delayed triggered abilities. For example, a card that says “Whenever a player cycles a card, you may exile target creature. If you do, return that creature to the battlefield at the beginning of the end step.” triggers when a player cycles a card and creates a delayed trigger that happens at the beginning of the end step. You can choose to target the “at the beginning of the end step” trigger when it is placed on the stack at end of turn.
Decktips