Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Sun Titan

Serie: M12 (M12)

Rarity: Mythic M12 Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Archenemy Nicol Bolas
 -
3,95    
Commander 2014
 -
3,95    
Commander 2015
 -
1,50    
Commander 2019
 7
0,60    
Commander 2020
 8
0,60    
Commander 2021
 5
0,50    
Commander Anthology II
 -
3,95    
Commander Forgotten Realms
 -
0,01    
Heroes vs Monsters
 -
3,95    
foil
Kaldheim Commander
 4
0,75    
M11
 -
1,50
 -
9,95
M12
 7
1,00
 -
9,95
Prerelease Events
 -
4,95    
Zendikar Rising Commander
 2
0,75    
Sun Titan | M12

 Op voorraad 

€ 1,00 (7x)

 Kopen

FOIL 

€ 9,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
15-10-2010 17:14:00

Everflowing Chalice, Gold en Silver myr.

15-10-2010 15:52:00

Weet er iemand een manier op mana versnelling in t2, met de kleuren wit en blauw en artifact?

Het lijkt me anders niet dat je deze echt zo snel in play hebt ?

15-10-2010 15:52:00

Weet er iemand een manier op mana versnelling in t2, met de kleuren wit en blauw en artifact?

Het lijkt me anders niet dat je deze echt zo snel in play hebt ?

15-10-2010 00:36:00

wat me opvalt bij allebei de versies zitten de ogen precies op dezelfde plek tongue smile

14-10-2010 22:59:00

Ja zou anders wel mooi zijn big smile

14-10-2010 22:58:00

Nee, je cast een spell alleen als er op staat dat je hem cast (of playt, als het een oude kaart is). Sun Titan haalt hem direct terug naar d ebattlefield, zonder hem te casten. Helaas, geen gratis Myr-tokens voor je Smith sad smile

Jaap (9) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
14-10-2010 22:57:00

Nope, ze worden gewoon gereturned naar de battlefield.

14-10-2010 22:52:00

Met zijn ability cast je dan spells?
Zodat ik de ability van Myrsmith kan gebruiken als ik elke keer een artifact sac met Throne of Geth?

Groetjes,
Kaasbaas

25-9-2010 11:43:00

aowkee thx

24-9-2010 23:45:00

aha een permanent card. Dus je kan tegen deze beter knopen als tokens gebruiken dan de officiele token kaarten tongue smile

24-9-2010 23:37:00

Omdat hier staat: "Return target Permanent CARD to your hand". En dat maakt wel degelijk verschil. Een permanent is alleen een permanent als hij op de battlefield ligt. Overal anders is het een permanent card.

24-9-2010 23:31:00

een permanent is geen permanent meer in een graveyard is me net uitgelegd door een unsumon kan je geen kaarten uit je graveyard naar je hand doen want in een graveyard is het geen permanent meer waarom zou dat hierbij dan wel kunnen deze kaarten zijn dan tog geen permanents meer??

8-9-2010 19:37:00

deze word al gespeeld in een sterk deck winking smile

8-9-2010 19:31:00

Blauw//Wit wordt strax echt heel sterk zeg, hoop dat deze ook een goed deckje krijgt.

Red (85) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
8-9-2010 19:20:00

Heel nice met nieuwe Venser straks, eerst aanvallen, dan venser +2 pompen steeds stuff terug halen.

Oracle

Creature - Giant 6 / 6

Vigilance
Whenever Sun Titan enters the battlefield or attacks, you may return target permanent card with converted mana cost 3 or less from your graveyard to the battlefield.

NederMagic FAQ

Vraag: Mag ik ook een land uit m'n graveyard op de battlefield leggen?
Antwoord: Ja, land heeft geen mana cost en daardoor een converted mana cost van 0. En dat is waar de Titan naar kijkt.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

8/15/2010
A permanent card is an artifact, creature, enchantment, land, or planeswalker card.

8/15/2010
The converted mana cost of a card in your graveyard is determined solely by the mana symbols printed in its upper right corner. The converted mana cost is the total amount of mana in that cost, regardless of color. For example, a card with mana cost 3UU has converted mana cost 5.

8/15/2010
If the mana cost of a card in your graveyard includes X, X is considered to be 0.

8/15/2010
If a card in your graveyard has no mana symbols in its upper right corner (because it’s a land card, for example), its converted mana cost is 0.

Decktips