Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Alpha (LEA)
Serie | Normaal | Foil | ||
Alpha | 44,95 | |||
Beta | 39,95 | |||
Eternal Masters | 4,95 | 14,95 | ||
Judge Gift | 19,95 | |||
Unlimited | 14,95 |
Prijs:
€ 44,95
Alleen wil niemand tegen zo'n deck spelen in casual
top kaartje goed te spelen uiteraard in deck met Smallpox
Met Mirari leuk?
Radiate? Met zelf Consecrate Land vergezocht mss maar leuk
Ik vind ze toch niet echt heel erg duur. Grappig kaartje, moet er misschien eens 4 aanschaffen. Helaas bestaat er tot nu toe nog niet echt een leuk LD-deck
7 mooie alpha sinkholes, waar haal hij die nu weer vandaan
he bah is die alpha verkocht! 37,50 was ook best wel goedkoop
Het is nog een richtprijs voor die promo hij is er volgens mij nog niet eens. meestal beginnen die heel duur, maar de beta blijft uiteindelijk wel duurder.
mensen die een all foil of nieuwe lay out deck spelen
wie wil er nou liever een promo boven een beta?!
Deze moet je eigenlijk wel omgekeerd in een sleeve stoppen, anders past die duim er niet bij.
Ja, ik zag er ook eerder lama in, toen dacht ik eens logisch na, er staat vast land
Er staat gewoon land, maar door de duim lijkt het mischien Lama, maar echt geen Lame... Echt waar, ik heb mijn ogen laats opnieu laten testen, dus het staat er echt
Hahaha, het lijkt wel of er lama of lame staat maar er staat land, of heb ik dat mis
ps: mooie duim
eerder:
destroy target. LAME!
Zie ik op die duimkaart nu 'destroy target lama'staan?
Sorcery
Destroy target land.
Legal in: Vintage, Legacy, Commander
Decktips