Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Battle Royale (BRB)
Serie | Normaal | Foil | ||
Battle Royale | 3,95 | |||
Commander 2011 | 6,95 | |||
Commander Anthology II | 2,50 | |||
FtV Annihilation | 7,95 | |||
Judge Gift | 19,95 | |||
Masters 25 | 2,50 | 7,00 | ||
Phyrexia vs Coalition | 2,50 | |||
Tempest | 4,95 |
Prijs:
€ 3,95
Andere versie wel op voorraad.
oh en natuurlijk ook nog 5x1 damage door de Goblin Bombardment zelf!
@theun:
laat ik dezen dan nou net in mijn zubera deck spelen, samen met allerlei sacrifice dingen als Phyrexian Altar en Goblin Bombardment.
De truuk is dan om alles te sacrificen in response op de leave play triggers, dan krijg je ze allemaal maximaal.
VB: je hebt een Dripping-Tongue Zubera, 1 Floating-Dream Zubera, 1 Ashen-Skin Zubera, 1 Silent-Chant Zubera en 1 Ember-Fist Zubera. Als je die nu alle 5 offert aan je Goblin Bombardment nog voordat je de leave play triggers laat resolven, dan krijg je 5 spirit tokens, mag je 5 kaarten trekken, 5 kaarten laten discarden, gain je 10 leven en mag je 5 damage schieten
Volgens wordt ik oud, maar wat is "nerf"? Ziet er niet uit als een typ-o.
Behalve voornamelijk zubera's .
Al gezegt dat ik dit de uber wog/reanimate nerf every creature card vind?
Ligt eraan. Als ze geen haste hebben kan je tegenstander net zo goed een Day of Judgment casten En hij zou zelf ook nog met Tormod’s Crypt of Relic of Progenitus kunnen spelen
Het is zeker een zeer gave kaart, maar niet perse heel overpowered.
leuk in combinatie met Bojuka Bog.
Als je aardig wat creatures in je graveyard hebt betekent dat, dat je zo goed als gewonnen hebt.
Klopt natuurlijk! Maar ik had het niet over alle uitzonderingen door combo's met andere kaarten. Je kunt ook de trigger counteren met Stifle/Trickbind/Voidslime
En je kan natuurlijk al deze truckjes wel toepassen als je een Platinum Angel hebt liggen op het moment dat je Phage op een alternatieve manier in het spel brengt .
Maar dat gaat een beetje ver voor een discussie bij Living Death
Wat je grofweg kunt onthouden is dat Phage je altijd laat verliezen als je op een of andere manier probeert te iets anders te doen dan hoe je normaliter een creature cast. Turn to Mist? Dood. Reanimate? Dood. Elvish Piper? Dood. Delay? Dood.
Alleen kaarten die specifiek je een kaart laten casten uit je hand, die kun je gebruiken, zoals Fist of Suns of Maelstrom Archangel bijvoorbeeld.
Mooi, goed om te zien dat ik gelijk had .
Klopt. Je moet Phage casten (en dat doet je tegenstander niet), het moet vanuit je hand (en dat gebeurt niet), dus verliest hij heel zeker
Je moet echt Phage op de stack leggen vanuit je hand en haar mana cost betalen (of een alternatieve als je bv. Fist of Suns hebt liggen), anders triggert ze en ben je dood.
Dit is vast al wel eens gevraagd, en zover ik weet is het antwoord JA maar voor alle zekerheid: Wanneer ik deze speel en een van mijn tegenstanders heeft Phage the Untouchable in zijn Graveyard, dan verliest hij het spel toch?
Ik bedoel: "When Phage the Untouchable enters the battlefield, if you didn't cast it from your hand, you lose the game" Vs. "...then puts all cards he or she exiled this way onto the battlefield."
jammer lijkt me wel leuk zon come into play infect beestje heen en weer te laten stuiteren..
Je cast de infect creatures niet als je ze op de battlefield dumpt met Living Death, dus de triggered ability van Hand of the Praetors gaat dan niet af.
Sorcery
Each player exiles all creature cards from their graveyard, then sacrifices all creatures they control, then puts all cards they exiled this way onto the battlefield.
Legal in: Vintage, Legacy, Commander
3/16/2018
As Living Death resolves, all players exile their creature cards from graveyards at the same time. Then all players sacrifice all creatures they control at the same time. Then all players put all creatures they exiled onto the battlefield at the same time.
3/16/2018
Only cards exiled by Living Death’s first instruction are put onto the battlefield. If a replacement effect (such as that of Leyline of the Void) causes any of the sacrificed creatures to be exiled instead of put into a graveyard, those cards aren’t returned to the battlefield.
Decktips