Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Grafdigger’s Cage

Serie: Dark Ascension (DKA)

Rarity: Rare Dark Ascension Rare

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Core Set 2020
 -
2,25
 -
5,95
Dark Ascension
 8
2,50
 -
19,95
Modern Masters 2017
 1
2,50
 -
11,95
Grafdigger’s Cage | Dark Ascension

 Op voorraad 

€ 2,50 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 19,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
2-2-2012 15:25:00

Tetedetetetu!

leon (2) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
2-2-2012 14:37:00

Leuk tegen Reanimate decks

Edit: oh, misschien moet ik eerst de rest van het commentaar lezen ..

1-2-2012 21:05:00

Klopt, maar ik pas de prijzen nog regelmatig aan.

1-2-2012 21:01:00

argh hier moet ik duidelijk op sideboarden met de dood artifact kaart

1-2-2012 19:37:00

Dat is vreemd, vanmiddag stond 'ie hier nog voor 7,95!

1-2-2012 19:32:00

@ David

Duh

1-2-2012 16:02:00

Bijna, 9,95- nu kijken hoelang die zo blijft, ik denk dat die richting de ' 15,- zal gaan.

1-2-2012 10:25:00

Hij staat rond een 10tje geloof ik

1-2-2012 10:20:00

Kijk eens op eBay

1-2-2012 10:14:00

Wat gaat deze kaart aan waarde doen denken jullie? Hij is toch best wel goed tegen heel wat decks.

1-2-2012 00:58:00

Werkt niet. Je cast de kaart die je uitzoekt weliswaar niet, maar hij kan de battlefield niet enteren. Dus je hele plan gaat niet door.

1-2-2012 00:55:00

Hij werkt ook tegen bribery, zoals Shai al eerder aangaf mer soortgelijke Birthing Pod

1-2-2012 00:22:00

En een Bribery?

31-1-2012 22:34:00

De entomb speel je, waarschijnlijk, uit je hand en dat wordt niet tegengehouden door de cage

31-1-2012 22:31:00

@ Theun,

O.a. kaarten met flashback.

Oracle

Artifact 

Creature cards in graveyards and libraries can't enter the battlefield.
Players can't cast spells from graveyards or libraries.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

3/14/2017
If a creature card tries to enter the battlefield from a graveyard or library, it stays in its current zone.

3/14/2017
The second ability doesn’t stop players from playing land cards from graveyards or libraries since lands aren’t cast.

Decktips