Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Bruna, Light of Alabaster

Serie: Avacyn Restored (AVR)

Rarity: Mythic Avacyn Restored Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Avacyn Restored
 -
1,50
 -
14,95
Commander 2018
 -
1,25    
Bruna, Light of Alabaster | Avacyn Restored

Prijs:

€ 1,50

Uitverkocht

FOIL 

€ 14,95

Uitverkocht
 Reactie plaatsen
NederMagic Rules Advisor G (253) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
23-4-2012 19:38:00

Diplomatic Immunity is al wel een toppertje op Bruna, en dan inderdaad de Conscription. E.d.

Bruna geeft Voltron wel een hele nieuwe betekenis.

23-4-2012 19:18:00

toch moeten hier edh decks omheen te bouwen zijn, die in een keer iemand killen als ze in het spel komt.

23-4-2012 16:12:00

Dat zou haar idd wel een betere generaal maken, nu maar aan de slag met Eldrazi Conscription en totem armor.
werkt dan wel weer lekker met Traumatize

19-4-2012 18:04:00

Bruna: voor al uw boeken en Aura's.

Toch jammer dat ze niet óók groen is.

Oracle

Legendary Creature - Angel 5 / 5

Flying, vigilance
Whenever Bruna, Light of Alabaster attacks or blocks, you may attach to it any number of Auras on the battlefield and you may put onto the battlefield attached to it any number of Aura cards that could enchant it from your graveyard and/or hand.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

5/1/2012
Only Auras that could legally enchant Bruna may be attached to it, whether they’re being moved from other permanents or being put onto the battlefield. An Aura with “enchant land,” for example, could not be attached to Bruna this way.

5/1/2012
All of these Auras will become attached to Bruna before combat damage is dealt. If Bruna is attacking, these Auras become attached before blockers are declared.

Decktips