Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Return to Ravnica (RTR)
Serie | Normaal | Foil | ||
Commander 2015 | 0,40 | |||
Commander 2021 | 0,35 | |||
Return to Ravnica | 0,45 | 2,50 | ||
Time Spiral Remastered | 0,35 | 0,01 |
Prijs:
€ 0,45
FOIL
€ 2,50
Andere versie wel op voorraad.
Nou ja... als je ermee in een Mind's Desire terecht komt... Kan toch best voor leuke dingen zorgen hoor.
Leuk deze kaart, zou goed in een mono blauw deck passen, maar ben toch van mening dat een genesis wave het een stuk beter kan doen.
1. Genesis wave zit in groen dus je rampt gemiddeld wel meer mana dan in blauw
2. Genesis wave pakt creatures en land wat ik persoonlijk nuttiger vind dan spells.zeker als je toch al blauwe spells wilt gaan spelen wil je meer controle hebben over wanneer en welke spells.
Jammer deze regel,
"If a card has {X} in its mana cost, you must choose 0 as its value."
anders kon je met 4 epic experiments en X = 7 of 8, bijna je hele deck uitspelen . ook wel logisch dus. wel jammer dan burn spells met X manacost erin niet zo goed zijn hiermee.
Ja, zo werkt dat exact.
Je kiest eerst de waarde van X. Vervolgens bepaal je wat de spell zou kosten. En tenslotte haal je daar de kortingen vanaf.
Mijn vrienden en ik hadden laatst een discussie over kaarten met in de cost. Als we bijv. 4x Goblin Electromancer in het spel hebben en dan deze casten. Mogen we dan declaren dat
= 10, maar we betalen
? (vanwege de goblins)
Ik ben het helemaal met het commentaar eens: iedereen is in staat even zijn post te checken op spelfouten en typo's, en interpunctie maakt een tekst een stuk leesbaarder. Het doet me deugd te zien dat steeds meer mensen anderen hier actief op aanspreken!
Maar er is 1 ding waarin in Rolf wil verdedigen... gerolen is in het Brabants de gangbare vorm voor het voltooid deelwoord, dus dat keuren we ook gewoon goed ^^
Na 3 jaar samenwonen met een Brabo ben ik eraan gewend dat ik af en toe iets onbegrijpelijks langs hoor komen. Hij is net verhuisd en heeft nu glasgordijnen voor de voet. Ja, dat dus... gratis vitrage
Omdat ik niet precies kon zien of je met rage "door veel mensen gedeelde belangstelling of bezigheid die na korte tijd voorbij is" bedoelde, of dat je het Engelse werkwoord "rage" gebruikte, twee antwoorden:
1. Die rage (werkw.) komt vanwege het feit dat iemand blijkbaar niet genoeg moeite wilde nemen om zijn of haar verhaal enigszins netjes te verwoorden. De enige reden dat iemand zijn zinnen niet van interpunctietekens wil voorzien is dat die persoon er gewoon te lui voor is, en na snel wat te typen op "Versturen" drukt. Die persoon verschuift dan de moeite om een verhaal leesbaar te maken van zichzelf naar alle lezers van zijn of haar tekst.
En juist dat makkelijke afschuiven van de verantwoordelijkheid is irritant.
2. Die rage (zelfst.naamw.) is al jarenlang aan de gang. Kommaneukers heb je altijd al gehad, net als mensen die te lui zijn om even naar hun eigen tekst te kijken voor ze het indienen. Wederom: het is een kleine moeite, dus beteugel je enthousiasme en denk heel even na voor je op [enter] drukt...
Channel Fireball heeft een interessant artikel over een deck rond deze kaart: hier
Ik vraag me serieus af waar die rage vandaan komt om totaal geen interpunctie te gebruiken. Echt maf.
Sorry 4 nitpicking, ik heb geen idee wat je vraag was, na het woord 'aangerolen' kon ik niet meer serieus verder lezen...
Ik snap het wel, schuilen - schuilde - gescholen
Huilen - huilde - geholen
Ruilen - ruilde - gerolen...
Heb deze aangerolen maar heb eigelijk geen idee hóe deze goed kan werken aangezien je best veel mana nodig hebt lijkt met Genesis Wave had je groen en dat was makkelijk omdat je veel mana kon maken heeft iemand een goed werkend deck gezien met deze kaart?
Jammer. Bedankt voor het antwoord.
Nee, helaas. Je betaalt namelijk simpelweg de mana cost rechtsboven niet. Je hebt geen enkele manier om aan te geven dat je voor de alternative cost had willen gaan.
Zie ook de ruling:
---> If you cast a card "without paying its mana cost", you can't pay alternative costs such as overload costs. <---
You can pay additional costs such as kicker costs. If the card has mandatory additional costs, you must pay those.
Hoe werkt deze kaart met overload? Mag ik bijvoorbeeld, wanneer ik deze met X=2 speel, een Cyclonic Rift casten, en vervolgens ervoor kiezen de Cyclonic Rift voor zijn overload te laten afgaan? Hij heeft in dat geval een geschikte converted manacost. Aangezien ik hem cast met mijn Epic Experiment , mag ik ook kiezen het voor zijn overload te doen, die ik nog steeds niet hoef te betalen volgens Epic Experiment. Kan iemand dit bevestigen?
Linkje wil wel het verslag zien
Sorcery
Exile the top X cards of your library. For each instant and sorcery card with converted mana cost X or less among them, you may cast that card without paying its mana cost. Then put all cards exiled this way that weren't cast into your graveyard.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
10/1/2012
You cast the cards one at a time, choosing modes, targets, and so on. The last card you cast will be the first one to resolve.
10/1/2012
When casting an instant or sorcery card this way, ignore timing restrictions based on the card’s type. Other timing restrictions, such as “Cast [this card] only during combat,” must be followed.
10/1/2012
If you can’t cast an instant or sorcery card, perhaps because there are no legal targets available, or if you choose not to cast one, it will be put into your graveyard.
10/1/2012
If you cast a card “without paying its mana cost,” you can’t pay alternative costs such as overload costs. You can pay additional costs such as kicker costs. If the card has mandatory additional costs, you must pay those.
10/1/2012
If a card has X in its mana cost, you must choose 0 as its value.
Decktips