Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Prijs:
€ 32,95
FOIL
€ 39,95
Ik vind het een prima kaart, zeker met Voyaging Satyr, Deserted Temple, Twitch, Garruk Wildspeaker etc.
Ik ben nog op zoek naar een kaart die je niet hoeft te tappen om een landje te untappen maar waar je alleen mana in hoeft te stoppen.
En als je devotion nog te laag is, geeft hij in ieder geval nog wel een kleurloze mana.
Met de nieuwe regels hoeft dat helemaal geen nadeel te zijn
zo jammer dat ie legendary is, twee spelen is al best een risico. echt consistent wordt ie niet helaas.
Jawel hoor
Ja, ik weet het. Ik schrijf af en toe brilliante dingen.
(ja, ja, dat is niet wat je bedoelt.)
Gaaf
Deze is wel tof in een deck met Khalni Hydras en Primalcruxen.
Idem. Pas bij 4 permanents doet ie doorgaans hetzelfde als een Llanowar Elves.
Daar staat tegenover... Misschien dat je hem in een elfdeck zou kunnen spelen als 1-off poor man's Cradle.
Of uberhaubt in een enkelkleurig beatdown-deck als soort universele Cradle. Blijft alleen wel dat elfjes de enige tribe is die snel zat mana zal hebben om dat ding te kunnen tappen.
Ik denk dat deze in modern of casual leuk is en dan zoiezo een mono colored deck enals je 4 permanents hebt liggen dan wordt ie leuk ik vin em nie echt bijzonder
Ik zie deze wel heel snel heel veel mana maken. Maar ja, je moet de permanents wel in het spel hebben. Mss iets te voorbarig geweest maar ik vind'm toch wel leuk!
Waarom en in welk formaat?
Ik zie het nog niet echt waarom deze broken zou moeten zijn...
Broken?
Legendary Land
T: Add C.
2, T: Choose a color. Add an amount of mana of that color equal to your devotion to that color. (Your devotion to a color is the number of mana symbols of that color in the mana costs of permanents you control.)
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
9/15/2013
The second ability is a mana ability. It doesn’t use the stack and can’t be responded to.
9/15/2013
Numeric mana symbols (0, 1, and so on) in mana costs of permanents you control don’t count toward your devotion to any color.
9/15/2013
Mana symbols in the text boxes of permanents you control don’t count toward your devotion to any color.
9/15/2013
Hybrid mana symbols, monocolored hybrid mana symbols, and Phyrexian mana symbols do count toward your devotion to their color(s).
9/15/2013
If an activated ability or triggered ability has an effect that depends on your devotion to a color, you count the number of mana symbols of that color among the mana costs of permanents you control as the ability resolves. The permanent with that ability will be counted if it’s still on the battlefield at that time.
Decktips