Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Commander 2013 (C13)
Serie | Normaal | Foil | ||
Battlebond | 9,95 | 99,95 | ||
Commander 2013 | 3,95 | |||
Time Spiral Remastered | 9,95 | 0,01 |
Veilig betalen met iDeal
Werken spells als Leyline of Sanctity, Imperial Mask en Witchbane Orb hier tegen?
Volgens mij niet omdat op Nemesis niet staat: choose target player ... Of zit ik mis?
He bah gelijk foei roepen als iemand gewoon een vraag beantwoord, als Bartel dit zo ervaart is dit waardevolle informatie op de vraag 'gaat deze stijgen'.
En hoezo onzin? Je noemt volgens mij een paar hele legitieme redenen op om deze kaart nu niet aan te ruilen. Ik zou hem zelf momenteel ook alleen aanruilen als ik hem nu moet hebben voor een toernooi deck.
Beetje een (stiekem niet zo heel) subtiele manier om te vertellen dat je de kaarten hebt en graag wilt ruilen. Niet echt de bedoeling geloof ik :/
Nou onderhand raak ik mijn duo aan de straatstenen niet kwijt. Ze staan dan wel hoog, geen kip wil er iets van waarde voor ruilen omdat ze misschien wel 'gebanned gaan worden' / 'waardeonvast zijn', of wat voor meer onzin heb ik wel niet gehoord.
Nee hij wordt nooit meer geprint en gaat gewoon de black lotus achterna, tot 500 euro schat ik minstens.
Nee serieus, dat kan niemand beantwoorden. Ik weet niet of ze hem in modern willen uberhaupt maar met deze prijs kan een reprint voor de merfolk cracks niet lang uitblijven. Ik denk in een speciale set of als judge gift. Uiteindelijk. Ooit. Hahaha
blijft deze op prijs hangen na de 2 print run? Of daalt ie aanzienlijk?
Denk sowieso dat hij een reprint krijgt binnen nu en 2 jaar.
Heb je eigenlijk wel gelezen wat hij schreef?
"De echte reden dat die niet gecountered kan worden is, ..."
Ehm, Bastiaan, hij kan wel degelijk gecounterd worden hoor.
De echte reden dat die niet gecountered kan worden is, omdat er niet bij staat: Can't be countered.
Anders zouden bijv. creatures met protection from blue niet gecountered kunnen worden.
Protection is iets wat pas op de battlefield geldt. De reden dat je pas moet kiezen als hij de battlefield entered, is omdat de protection die hij krijgt variabel is. (zie ook bijv. Story Circle )
Klopt.
De protection krijgt hij pas als hij the battelfield enters.
Counteren gebeurt als hij op de stack ligt.
Maar deze kan toch nog wel gecounterd worden?
Ehm ja, goed punt ^^ Ik had de kaart niet gelezen (omdat er geen {=linkjes} bij stonden, grmbl), en ging er blind van uit dat het een nieuwe Lord was...
Klopt denk dat dustin dacht dat alleen you controle staat.
Haha ja de oude lord zegt all merfolk de nieuwere vaak wel alleen your merfolk..
Creature - Merfolk Rogue 3 / 1
As True-Name Nemesis enters the battlefield, choose a player.
True-Name Nemesis has protection from the chosen player. (This creature can't be blocked, targeted, dealt damage, or enchanted by anything controlled by that player.)
Legal in: Vintage, Legacy, Commander
10/17/2013
Protection from a player is a new variant of the protection ability. It means the following: - True-Name Nemesis can’t be the target of spells or abilities controlled by the chosen player. - True-Name Nemesis can’t be enchanted by Auras or equipped by Equipment controlled by the chosen player. (The same is true for Fortifications controlled by the chosen player, if True-Name Nemesis becomes a land.) - True-Name Nemesis can’t be blocked by creatures controlled by the chosen player. - All damage that would be dealt to True-Name Nemesis by sources controlled by the chosen player is prevented. (The same is true for sources owned by the chosen player that don’t have controllers.)
Decktips