Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Shadows over Innistrad (SOI)
Serie | Normaal | Foil | ||
Shadows over Innistrad | 5,95 | 11,95 |
Prijs:
€ 5,95
FOIL
€ 11,95
@Lioncross: Dit heb je helaas fout. De Abbey kan je niet echt vergelijken met de door jouw genoemde kaarten. Westvale Abbey is goed omdat het een landje is met een potentieel game winnende ability. Het kost je geen spell/creature slots om te spelen.
Life in MTG is niet zo heel belangrijk en de 1/1tjes die Abbey maakt kosten je tevens geen kaarten.
Een 1/1tje maken aan het eind van de tegenstanders beurt of om dat 3/3tje van de tegenstander mee te blocken helpt heel veel. (:
als ik het goed begrijp zijn dit soort kaarten vanwege de kaart disadventage niet zo goed net zo als Demon of Death’s Gate en Delraich en de heralds zoals Behemoth’s Herald
Misschien heb je daar al antwoord op gekregen maar om toch nog maar even antwoord op je vraag te geven, Daan. Nee, dit is geen kaart voor een Goblin deck. Niet dat het een slechte kaart is, maar hij voor een gemiddeld Goblin deck gewoon te langzaam. Beide abilities zijn te duur EN hij maakt geen goblins tokens. Het is meer een kaart voor een langzaam/langzamer deck. Met Goblin win je het liefst voordat je deze kaart uberhaupt kan gebruiken voor tokens of een Ormendahl.
ook goed in een goblin deck?
Top. Bedankt voor de uitleg.
Je mag inderdaad nooit delen van costs betalen.
Je activeert de ability, die gaat de stack op. Indien nodig kies je modes, targets, enzovoorts. Vervolgens ga je naar costs betalen en moet je dokken en 5 beesten saccen. Kan je dat niet, dan ben je illegaal bezig en wordt de hele ability gecancelled en teruggedraaid naar voordat je probeerde hem te activeren.
Stel je nu de ability voor die alleen kost, en je hebt maar
te besteden, betaal je dan ook gewoon de rest niet?
Je moét aan de cost van de ability voldoen om het effect op de stack te leggen.
Dank voor de snelle reacties. Lijkt me ook niet mogen maar ik snap de uitleg nog niet helemaal. De ability is toch de transform? En de het saccen en stuk van de cost ( naast 5 en tappen). Maw, je mag dus nooit slechts een stuk van de cast betalen? Of zit ik er gigantisch naast?
Ben geen judge, maar kan het wel bevestigen. Als je de cost niet kan betalen mag je de ability niet activeren.
Nee, want de cost betaal je na het announcen van een ability. En als je de ability wilt gebruiken, moet je per sé de hele cost betalen.
Hebben we een judge om dit te bevestigen? Weet niet zeker of ik de terminologie juist heb gebruikt.
Mag je 5 betalen, tappen en dan maar 1 creature saccen? Dus gebruiken puur voor saccen en niet om te laten transformen.
Zijn color identity is zwart.
Zie de color indicator van de "achterkant" in de FAQ rechts.
Is deze kaart in Commander gebonden aan kleuren?
Deze kaart vnvnd tijdens een draft getrokken en gespeeld in een rood/zwart vampire deck. Ik heb 1x de token ability gebruikt. M'n tegenstanders hadden veel sterkere creatures waardoor 1 token maken per beurt geen optie was. Goedkope creatures hardcasten tot ik uiteindelijk de demon had liggen. En dat leidde tot de overwinning.
Nog geen ervaring met deze, maar het is altijd goed pm te kunnen maken (zoals tokens) zonder dat het kaarten kost.
Land 9 / 7
T: Add C.
5, T, Pay 1 life: Create a 1/1 white and black Human Cleric creature token.
5, T, Sacrifice five creatures: Transform Westvale Abbey, then untap it.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
7/13/2016
For more information on double-faced cards, see the Shadows over Innistrad mechanics article (http://magic.wizards.com/en/articles/archive/feature/shadows-over-innistrad-mechanics).
Decktips