Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Prijs:
€ 1,50
Haha, payback time?
Ik ken deze naam ergens van....... [winking smile]
rare groene knuistjes heb ie eigenlijk
Bovendien klopt de faq niet.
Zo groot ben je nou ook weer niet.
Lord Magniet.
De FAQ is ab-so-luut niet hiervoor bedoeld, en dit is de uitzondering die de regel bevestigt
Lijkt me nog niet zo een slecht idee. Zo van die leuke dingen van vroeger. Zoals Chaos Orb die verscheurd werd voor maximaal effect . Maar ik denk dat het wel wat werk zou zijn om dat allemaal bij faq te zetten :/.
On-topic; wat is de exacte functie van de NM-FAQ? En al helemaal bij deze kaart? Als dit verhaal bij de NM-FAQ mag, dan mag ik toch zeker wel een verhaal insturen voor {Tahngarth's Glare}, Overburden, Dwarven Pony Blacker Lotus en Two-Headed Dragon! Wat een tijden, wat een verhalen.
Jep! Maar nu is ook een goede tijd hoor
zeker die goede oude tijd
Hmm...misschien was het ook wel Baldur's Gate 1...het is al lang geleden En ja, het was Sorcerer's Place. Er was daar toen een moderator die niet tevreden was en z'n eigen site begon en ik ben toen met hem meegegaan. Skullport heette die nieuwe site. Was daar ook nog administrator
Maar dat is allemaal echt al heeeeeel lang geleden
@MM: Wow lees net pas je verhaal, maar ik heb moeite met de combinatie Baldurs Gate 2 en geen Google, uit ervaring weet ik dat dat niet klopt, was zelf namelijk ook zwaar BG verslaafd en in de tijd van BG2 vond je alles al op Google...
Je kan wel de eerste Baldurs Gate bedoelen, toen was Google er net wel of net niet maar iig was het niet bekend...
Ben nu overigens benieuwd naar op welk BG forum je zat, als je er ook kon roleplayen, toch niet Sorcerers place?
Je hebt wat veranderd met zijn effect! Nu is hij wel erg goed...
Oh, one can dream....
R.E.S.T.E.C.P.
Legendary Creature - Human Druid 4 / 3
First strike
Creatures with plainswalk can be blocked as though they didn't have plainswalk.
Creatures with forestwalk can be blocked as though they didn't have forestwalk.
Legal in: Vintage, Legacy, Commander
10/4/2004
The statement that creatures with Plainswalk or Forestwalk can be blocked applies to all creatures on the battlefield blocking them, and not just to Lord Magnus.
Decktips