Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: The Dark (DRK)
Serie | Normaal | Foil | ||
Double Masters | 7,95 | 12,95 | ||
Eternal Masters | 11,95 | 24,95 | ||
FtV Realms | 19,95 | |||
FtV kaarten zijn speciale foils. | ||||
Judge Gift | 69,95 | |||
The Dark | 24,95 |
Prijs:
€ 24,95
Ja, die is dan al lang getriggerd en dat wordt niet teruggedraaid.
ok bedankt nog een vraagje erbij triggert de innihilator van bijv. een Emrakul, the Aeons Torndan wel of niet mocht je het op hem gebruiken?
Can target an untapped attacking creature. Both parts of the effect will try to happen even if one part does nothing useful. So if it tries to untap an already untapped card, it will still make the creature neither deal nor receive damage.
deze kaart is dus om je eigen beest na dat hij schade heeft gedaan weer te untappen om er bijv. mee te kunnen blokken,
of een aanvaller van de tegenstander niet te doen aanvallen dus.
hoe zit dat met vigilance heeft het daar ook effect op of heb je dan pech?
Wauw, inderdaad zeg. Maakt in één klap FtV Realms de moeite waard.
de ftv versie heeft wel hele mooie art gekregen, hebbe hebbe hebbe!
De prijs klopt nog wel redelijk
Als hij echt boostermint is, is hij waarschijnlijk wel iets meer waard; prijzen op NederMagic zijn voor NM kaarten, tenzij anders vermeld. Helaas is deze al een tijd niet op voorraad, dus weet niet zeker of de prijs nog up to date is en of die laatste Maze NM was of niet.
Wat is deze ongeveer waard als je hem uit een booster haalt? Hetzelfde?
1 omdat je 'm kan zoeken met Knight of the Reliquary die je weer kunt zoeken met Green Sun’s Zenith.
hoeveel speel je er hiervan in een maverick deck en waarom?
ga nou geen verwarring creëren. je snapt het punt.
alleen basic land kan mana maken zonder dat het expliciet op de kaart staat.
Deze hebben naast land het subtype forest, mountain, swamp, island of plains.
Verder kan een kaart alleen wat er op de kaart zelf staat.
Maar alle islands maken wel toch? Dus Island of Wak-Wak maakt wel
Wat Tom zegt.
Kijk maar naar de Oracle tekst. Daar had dan echt bij moeten staan:
": Add
to your mana pool."
Het is wel zo dat bijv. een Forest impliciet de ability ": Add
to your mana pool." heeft, maar het is NIET zo dat elk landje impliciet mana kan maken. Dat is dus alleen bij landjes die een basic landtype (achter het streepje) hebben.
nope
Land
T: Untap target attacking creature. Prevent all combat damage that would be dealt to and dealt by that creature this turn.
Vraag: Ith? Wie is dat?
Antwoord: Dat is Ith, High Arcanist. Hij heeft lang gevangen gezeten in Barl’s Cage en hij heeft ook een Wand of Ith.
Legal in: Vintage, Legacy, Commander
6/8/2016
Maze of Ith can target an untapped attacking creature. It will still prevent damage in that case.
6/8/2016
The creature isn’t removed from combat; it just has its damage prevented. It’s still an attacking creature until the combat phase is complete.
6/8/2016
You can activate Maze of Ith’s ability targeting an attacking creature you control during the combat damage step or the end of combat step. It’ll be untapped and the damage it had already dealt won’t be undone.
Decktips