Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Masters 25 (A25)
Serie | Normaal | Foil | ||
Chronicles | 1,95 | |||
FtV Dragons | 14,95 | |||
Italian Legends | 3,95 | |||
Legends | 27,50 | |||
Masters 25 | 1,00 | 3,50 | ||
Time Spiral TS | 2,50 | 9,95 |
Prijs:
€ 1,00
FOIL
€ 3,50
Die zijn inderdaad allemaal door nicol gedood
volgens mij heeft nicol bolas die allemaal vermoord zodat hij het machtigste wezen is de multiverse, weet het niet zeker maar dacht dat ik dat ergens gelezen had.
Zouden we die andere Elder Dragons (hier) ook nog als planeswalker terug kunnen zien, of zijn die dood ofzo?
haha, volgens mij owned de PW versie nicol het alsnog van Chtulhu xD
Dat was vast Necronomicon
wat is er trouwens gebeurd met de rustige boekenlezende Nicol Bolas ?
Nee, dat doet Autumn Willow (alias 'Auto-Willem'). Un-re-mo-va-ble! Onkillbaar. Dodelijk. Zelfs 't serielogo is een wereldbol... omdat ze die eigenhandig Pwnt. Nicol Bolas heeft nogal wat mana nodig en manafix, Auto-Willem doet alles... solo!
Stoer is het,d us gamewinnend
...En jij hebt je hand ook leeg van het casten van Nicol Bolas. Ok, beiden geen kaarten in hand, jij hebt 1 a 2 landjes, jij staat op 20 en hij/zij op 13. Gamewinnend, nee. Stoer... JA!
Als je deze in beurt 1 cast en je geeft hem haste ofzo of je kan zijn upkeep betalen dan is hij ook wel redelijk gamewinnend hoor. Dan start de tegenstander zonder kaarten, iets slechters kan haast niet. Hij staat dan ook nog op 13 leven, mwoah, game winnend vind ik het wel ja.
Iona, Shield of Emeria
(sorry voor vele posts)
{=ilona shield of emeria}
@ alex
Je maakt een grapje ?
1 swamp
2 Dark Ritual
3 Entomb
3 Exhume
4 {=ilona shield of ameria}
Dat is een game win
wie is dat kleine zielige draakje dat daar wegvliegt ??
Die heeft een andere kaartnaam, namelijk Nicol Bolas, Planeswalker. Dus dat is geen probleem.
(Voor de Legendary rule telt of de kaartnamen exact hetzelfde zijn.)
Legendary Creature - Elder Dragon 7 / 7
Flying
At the beginning of your upkeep, sacrifice Nicol Bolas unless you pay UBR.
Whenever Nicol Bolas deals damage to an opponent, that player discards their hand.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
10/1/2009
Nicol Bolas’s third ability triggers whenever it deals damage to an opponent for any reason. It’s not limited to combat damage.
Decktips