Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Commander 2020 (C20)
Serie | Normaal | Foil | ||
Commander 2020 | 0,40 | |||
Lorwyn | 0,60 | 4,95 |
Veilig betalen met iDeal
een maat van mij heeft een goblin dekje met Goblin Grappler. deze was in zijn graveyard beland. toen pakte ik deze met 5 swamps op de battlefield en ik heb deze kaart wel 30 keer over gelezen of deze toevallig niet ook provoke kon krijgen. Zou de kaart wel wat beter maken want provoke is een zeer goede ability vooral op redelijk sterke creatures.
Leuke kaart icm Concerted Effort, het principe van Concerted Effort komt dan wel goed tot z'n recht
Lol
Hmm die kaart bestaat dus niet zou wel een goeie
zijn
En zelfs dat was wishful thinking, want de kaart heet Wistful Thinking
Hah t was ook meer {=wishful thinking}
Deze gaat absoluut geen errata krijgen. Wizards probeert juist de kaarten zo veel mogelijk te laten doen wat daadwerkelijk op de kaart staat. Dus hij gaat geen Annihilator krijgen
Jawel hoor Alleen "de Drie" niet..
Maar Pathrazer hier en die andere kunnen gewoon in je bak hoor
oh wacht, de kleintjes komen er wel!
jammer dat die eldrazi niet in je grafbak komen
Maakt me niet uit, moet gewoon Annihilator hebben
heeft ook geen rampage om die reden
dat kan niet- anihalator valt samen met een getal. zou beetje te goed zijn he
Pleeaaaase laat deze een errata voor Annihilator krijgen
Creature - Shapeshifter 4 / 4
Changeling (This card is every creature type.)
As long as a creature card with flying is in a graveyard, Cairn Wanderer has flying. The same is true for fear, first strike, double strike, deathtouch, haste, landwalk, lifelink, protection, reach, trample, shroud, and vigilance.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
10/1/2007
Cairn Wanderer’s ability looks at all cards in all graveyards. It gains any landwalk abilities and any protection abilities.
Decktips