Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Ravnica (RAV)
Serie | Normaal | Foil | ||
Commander 2011 | 0,50 | |||
Commander Anthology I | 0,60 | |||
Commander Legends | 0,35 | |||
Ravnica | 0,50 | 2,50 |
Prijs:
€ 0,50
FOIL
€ 2,50
Andere versie wel op voorraad.
Dit hadden zomaar Tahngarth, Talruum Hero en Eladamri, Lord of Leaves kunnen zijn in het plaatje.
Klopt. Deze heeft invloed op het declaren van attackers en het declaren van blockers (in resp. de declare attackers step en de declare blockers step).
In de combat damage step, als je de damage gaat verdelen, werkt alles weer als vanouds.
Ik veronderstel dat de eigenaars van de creatures nog steeds mogen kiezen hoe ze hun damage verdelen op de meerdere blockers en dat ik dat niet voor hun mag bepalen?
You choose which creatures attack this turn. You choose how each creature blocks this turn.
"En deze blockt terwijl hij een afro-kapsel heeft.. *Pakt viltstift*"
Duidelijk, tnx voor de feedback
Er is altijd maar 1 iemand die attackers declaret in een beurt. Normaal gesproken declaret je tegenstander attackers, als hij aan de beurt is.
Met de wording zoals Dustin die beschrijft, fluister je je tegenstander in welke creatures in ieder geval moeten aanvallen, maar is hij nog steeds wel degene die de attackers declaret.
Maar met Master Warcraft neem jij het declaren van attackers volledig van hem over.
@BasJ: dan had er gestaan: You choose which creatures must attack this turn.
In plaats van de aanvaller, ben jij nu degene die bepaalt welke creatures niet aanvallen, welke wel aanvallen, en zo ja, wat/wie ze dan aanvallen.
"Jij declaret de attackers voor je tegenstander."
Niet je tegenstander declaret attackers. Je declaret niet samen attackers. Maar JIJ declaret de attackers.
"of niet"...
Dat klinkt als een intepretatie van de tekst, welke natuurlijk mogelijk is. Maar je kunt het ook lezen als het aanwijzen van creatures welke moeten aanvallen (you chose which creatures attack). Er staat niet dat de andere speler er geen meer aan mag toevoegen.
Jij declaret de attackers voor je tegenstander. Jij kiest dus welke creatures er aanvallen, of niet. Je tegenstander heeft op dat moment verder niks in te brengen.
"You choose which creatures attack this turn."
Betekend dat ook dat je kiest welke creatures er NIET aanvallen deze beurt? Of kan de tegenstander nog kiezen om met andere creatures OOK aan te vallen?
Oeh. False Orders is back!
je mag hem zelfs in de upkeep spelen, zolang het maar voor de battle-fase is.
En als je attackers declared (of blockers), heeft dat idd, helemaal niets met shroud te maken.
Kan ik Master of Warcraft trouwens ook gewoon in de eerste mainphase spelen? Of moet ie per se in de combat phase? En ik neem aan de Master of Warcraft ook creatures kan kiezen die shroud of een soort van protection hebben, gezien Master Warcraft niet target maar choosed.
Ja idd maar die Arboria is wel heel cool
Instant
Cast this spell only before attackers are declared.
You choose which creatures attack this turn.
You choose which creatures block this turn and how those creatures block.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
10/1/2005
You choose attackers and make blocking assignments regardless of whether it’s your turn and regardless of whether the creatures are attacking you. Your choices must be legal within the normal rules for attacking and blocking.
1/1/2006
You can decide that a creature won’t block.
4/1/2008
If the defending player controls a planeswalker, the person who cast Master Warcraft first chooses the complete group of creatures that are going to attack. Then, for each of those creatures, the active player chooses who or what it’s going to attack.
9/20/2013
If a turn has multiple combat phases, this spell can only be cast before the beginning of the Declare Attackers Step of the first combat phase in that turn.
Decktips