Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Coldsnap (CSP)
Serie | Normaal | Foil | ||
Coldsnap | 1,25 | 19,95 | ||
Commander 2014 | 0,75 | |||
Commander 2018 | 1,00 | |||
Modern Masters | 1,00 | 12,95 |
Abduction, alle Persist creatures, Angelic Renewal, ....etc.
Dit hier laat wel een aantal van dat soort kaarten zien.
welke kaarten hebben deze abilitie nog meer?
Voor een kaartnaam moet je eigenlijk lezen "this card" of "this creature" of iets in die trant.
Necrotic Ooze krijgt om die reden de ability ": When target creature other than [Necrotic Ooze] is put into a graveyard this turn, return that card to the battlefield under your control."
Dus nee, helaas.
kan ik met deze in mijn graveyard en een Necrotic Ooze in spel de Necrotic Ooze zelf wel weer terughalen dan? (als ie doodgaat dan)
Wanneer je iets sacrificed gaat het naar de graveyard dus dan kan je er dit gewoon op gebruiken inderdaad. Let er wel op dat soms (regelmatig) sacrificen als een cost gebruikt wordt (zeker als je het zelf veroorzaakt), je moet dan Valkirie's ability gebruiken voordat je de andere ability (het saccen) gaat gebruiken.
je mag zichzelf alleen niet targeten
Ja, waarom niet?
ff een vraagje,
kan je deze ook tappen op een eigen sacrifice effect?
Ik vermoedde het al.. haha too bad.. thanks!
Dus wat Johan zegt, maar hij was me voor.
Nee, maar dat zijn wel creature cards, en geen creatures, dus je kan ze toch niet in het spel zetten.
Ten eerste, hij target een specifiek creature, niet een speler.
Ten tweede, creatures zijn alleen creatures in de battlefield, daarbuiten zijn het creature cards.
dat moet trouwens zijn speelt een traumatize bv ;-).. onduidelijke comment anders ;-)
Als ik multiplayer speel en oppo 1 speelt een op oppo 2, krijg ik dan alle creatures die zijn graveyard in gaan onder mijn control? Ik zie namelijk niet staan: if a creature is put into a graveyard "from the battlefield"...
Snow Creature - Angel 4 / 5
Flying, vigilance
T: When target creature other than Adarkar Valkyrie dies this turn, return that card to the battlefield under your control.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
7/15/2006
Adarkar Valkyrie’s ability can target a token creature, but since token creatures cease to exist when they leave the battlefield, it won’t be returned to the battlefield.
Decktips