Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Buy-a-Box (BAB)
Serie | Normaal | Foil | ||
Buy-a-Box | 2,50 | |||
Dragons Maze | 1,95 | 2,50 |
Prijs:
€ 2,50
Andere versie wel op voorraad.
Nou én Vind het een beetje een arbitraire grens voor een kaart die zich in geen enkel format nog heeft bewezen
Nee, niet per se. Maar de kaarten die jij opnoemt mogen alleen in Legacy/Vintage.
Want het is nu al een Modern-staple?
@ Nik: Modern. In Legacy/Vintage ga je Render Silent überhaubt niet spelen.
maar... maar... als je hem beurt drie speelt kun je toch net zo goed Cancel spelen? Aan de silence heb je dan toch niks als je tegenstander al zijn mana heeft getapped XD
...en Flooded Strand en Tundra aub
...én setjes Hallowed Fountain, Misty Rainforest, Arid Mesa en Glacial Fortress voordat je genoeg zekerheid hebt om 'm beurt drie daadwerkelijk consistent te kunnen casten.
nice een: Cancel en Silence in een. doe mij er maar 4
Instant
Counter target spell. Its controller can't cast spells this turn.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
4/15/2013
You must be able to target a spell to cast Render Silent.
4/15/2013
Render Silent doesn’t stop any player from casting spells in response to Render Silent before it resolves.
4/15/2013
The affected player can still activate abilities, including abilities of cards in their hand (such as bloodrush abilities), and the player can still play lands.
4/15/2013
If the spell is an illegal target when Render Silent tries to resolve (because it’s been countered by another spell, for example), Render Silent won’t resolve and none of its effects will happen.
4/15/2013
A spell that “can’t be countered” is a legal target for Render Silent. The spell won’t be countered when Render Silent resolves, but that spell’s controller won’t be able to cast spells for the rest of the turn.
Decktips