Tips

Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar

Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)

Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.

Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.

Koth of the Hammer

Serie: Scars of Mirrodin (SOM)

Rarity: Mythic Scars of Mirrodin Mythic

Komt voor in

Serie Normaal Foil
Scars of Mirrodin
 8
2,50
 -
14,95
Venser vs Koth
 -
6,95    
Koth of the Hammer | Scars of Mirrodin

 Op voorraad 

€ 2,50 (8x)

 Kopen

FOIL 

€ 14,95

Uitverkocht

Veilig betalen met iDeal

 Reactie plaatsen
6-12-2010 23:38:00


@Arjan

Ja je moet kiezen, aangezien je een kaart maar 1 keer ergens voor kan tappen, behalve als er iets staat als: ..whenever tapped, then adds blabla to [effect].. (Zoals Utopia Sprawl)
Nu staat er een bij, en bij mana tappen ook, dus je zal moeten kiezen.

6-12-2010 23:18:00

Gewoon een Pithing Needle neerleggen op Mountain, dan doet dat emblem ook niet veel meer

Arjan (36) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
6-12-2010 23:12:00

Als jij dat emblem hebt, dan hebben je mountains toch 2 tap effecten, namelijk:
- Add to your mana pool, EN
- This mountain deals 1 damage to target player.

Moet je dan niet tussen één van beiden kiezen?

Joen (31) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
12-11-2010 15:33:00

Jason Chan is een goede artist =) props!

10-11-2010 21:07:00

Knock Knock.
Who's there?
Koth.
Koth who?
Gesundheit.

(van een andere site)

10-11-2010 20:25:00

doet me wel denken, de vulshok hebben nu wel een kleurtje gekregen, komt dat door de 5 zonnen van mirrodin? of probeert magic meer open te staan voor multi culturele doel groep? niet discriminerend bedoeld ofzo
maar door voorgaande gesprekken viel het me wel in eens op

10-11-2010 20:13:00

{=henk van de hamer}.. Euh Koth of the Hammer is gewoon een prima planeswalker, ik ben er trots op dat XB hem met mij verwarde
Komt er weer een poll dat je op planeswalkers kan stemmen? Mijn stem voor Garruk Wildspeaker wil ik nu wel even wijzigen in deze Henk!

10-11-2010 18:04:00

OK, nu is het echt mooi geweest, dit gesprek wordt NIET verder doorgezet. Ik heb een aantal posts moeten wissen die wat mij betreft over de schreef gaan, vanaf heden gaat wissen gepaard met een ban. Zoals Magnus al zei: terug naar het onderwerp Magic aub.

Official Judge Mark (337) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
10-11-2010 15:56:00

Jongens, ga ergens een goede boom opzetten over de combinatie van de PVV en Magic, maar niet hier graag. Leuk geweest, maar nu weer terug naar de fantasie van Magic en niet de fantasie van Geert

10-11-2010 13:13:00

Het lijkt mij dat koth kan werken in een tweekleurendeck bij gebruik van shocks en revised duals die tevens mountain zijn.

10-11-2010 10:41:00

koth werkt toch niet in een 2 kleuren deck?

3-11-2010 00:51:00

De resultaten van Game Day zijn min-of-meer binnen, daaruit kan vaak wel een goede schatting wat betreft de "meta" worden gehaald. Daarnaast zullen we binnenkort wel Protour achtige dingen krijgen.

Overigens zie ik Koth nog wel eens opduiken in decks. Denk hierbij aan Goblin-achtige decks (eigenlijk meer RDW dan Goblins). Wat dat betreft moet je Koth eerder vergelijken met een Ball Lightning dan met andere planeswalkers. Daarmee verwacht ik ook dat Koth niet bepaald in echt in prijs zal dalen ongeacht de resultaten die Koth boekt...

Premium lid XB. (155) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
2-11-2010 22:43:00

ow Koth was het

2-11-2010 21:10:00

Henk? Zei iemand Henk?

Premium lid XB. (155) Offline Profiel Stuur persoonlijk bericht
2-11-2010 20:43:00

Wanneer worden deze kaarten echt gespeeld in t2 etc?
Wat zal het moment zijn dat we echt gaan zien of dat deze henk goed is of niet?

Oracle

Legendary Planeswalker - Koth 

+1: Untap target Mountain. It becomes a 4/4 red Elemental creature until end of turn. It's still a land.
-2: Add R for each Mountain you control.
-5: You get an emblem with "Mountains you control have ‘T: This land deals 1 damage to any target.'"

NederMagic FAQ

Vraag: Wallpaper?
Antwoord: Jep, hier

Vraag: Hoe werken Planeswalkers?
Antwoord: Dat kun je hier lezen.

Tournooi-info

Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander

Officiele rulings

1/1/2011
Emblems behave similarly to enchantments: They have an ability that, in a general sense, continually affects the game. The primary difference between them is that emblems aren’t permanents and don’t exist on the battlefield. Nothing in the game can remove an emblem, simply because no other spell or ability references them. Once you get an emblem, you keep it for the rest of the game. Emblems have no color, name, card type, or other characteristics beyond the listed ability.

1/1/2011
Koth’s first ability can target any Mountain, including an untapped Mountain and/or a Mountain another player controls.

1/1/2011
If Koth’s first ability animates a Mountain that came under your control that turn, it will have “summoning sickness” and be unable to attack. It will also be unable to be tapped to activate an ability with the T symbol in its cost, such as the Mountain’s mana ability or the ability granted to it by Koth’s emblem.

1/1/2011
Loyalty abilities can’t be mana abilities. Koth’s second ability uses the stack and can be countered or otherwise responded to. Like all loyalty abilities, it can be activated only once per turn, during your main phase, when the stack is empty, and only if no other loyalty abilities of this permanent have been activated this turn.

1/1/2011
Koth’s emblem grants an activated ability to each Mountain you control at any given time for the rest of the game. It will continuously check which permanents you control are Mountains to determine what has the ability. For example, a Mountain that comes under your control later in the game will have the ability, while a Mountain you controlled at the time the emblem was created, but that later came under the control of another player, will no longer have the ability.

Decktips