Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: M12 (M12)
Serie | Normaal | Foil | ||
Archenemy Nicol Bolas | 11,95 | |||
Commander 2014 | 9,95 | |||
M12 | 22,95 | 39,95 |
Prijs:
€ 22,95
FOIL
€ 39,95
Andere versie wel op voorraad.
Defense Grid !!!
iets wat bijna hetzelfde effect heeft.
@alex, ik ken het deck niet, maar ziet er wel bekend uit (google weet alles)
Is lastig om tegen te spelen. Humility + batterskull + elspeth en verder moat in het spel tegenover je.... balen
Maar ik ben voornamelijk naar iets op zoek dat Grand abolishers effect heeft, maar dan een artifact of enchantment.
Je hebt toch het deck dutchstaxx? is ook niet rwu... Wel heel duur
@sybe, die had ik ook in t achterhoofd.
Ik zoek echter iets RWB/colorless.
Misschien 1 of ander artifact of R/W/B enchantment die ik niet niet ken?
@GH om precies dezelfde reden dat Team America BUG is...
Geen enkele dus.
deck is gemaakt door gerard fabiano. klinkt italiaans niet?
Moment dat iemand team holland verzin moet deze wel BUW zijn.
dat slaat tenminste wel ergens op
Denk zelf opzich dat een 4+4 shell van Abolisher en Dosan the Falling Leaf genoeg is. City is wel stoer maar niet te pimpen.
@Bohr:
Team Italia? Waarom heeft het dan niet de kleuren van de Italiaanse vlag? xD RWG ipv RWB.
Ja hoor, die is er!
Good old City of Solitude!
Met slechts en verder alleen kleurloos in de casting cost, prima te splashen.
Edit: Ik meen me zelfs te herinneren dat ten tijde van het mirage block hier een overheersend toernooideck mee was, ik geloof met Drain Life, Dark Rituals en Squandered Resources
Hmm.. Isochron Scepter + Silence-achtige dingen kan je proberen..? Verder weet ik niet of er een permanent is die dit doet
Ik vroeg me af of er ook een non-creature permanent was die dit effect ook heeft. Geen Silence maar een permanent die dus continue.
Mijn deck is RWB (Team Italia)
Waarom: ik ben op zoek naar een SB kaart tegen o.a. control decks of decks die sterk op countermagic leunen.
Deze leek mij een goede.
Ik ben het ook wel eens met Carlo, JIJ en IK weten dat, maar ik weet geneog mensen die dat nog niet onthouden hoor. Maar goed aand e andere kant, even goed comments doorlezen en Oracle + rulings kom je al ver. Maar toch, liever vragen en goed aanleren dan aannemen en fout leren
Lijkt me duidelijk; Ik heb een Grand Abolisher liggen. xD
Mooi hoe met één enkele zin een heel verhaal onderuit gehaald wordt.
Prachtig
@ Control Sorcerer: beginnende spelers niet....
@ carlo
nee klopt. Maar wel iets wat je vrij snel moet leren om het spel goed te begrijpen. En dit soort vragen worden zoo vaak gesteld bij kaarten dat ik denk dat mensen toch maar even de regels van abilities moeten opzoeken, en het niet bij elke kaart opnieuw moeten vragen. Vooral dat met casten/playen/into play leggen. Daar zijn echt elke dag vragen over
Dat zijn dingen die een beetje magic speler toch wel moet weten.
-Met een Cost : effect = activated.
-When, Whenever or at = triggered.
-Instead = replacement.
-Dingen die gewoon op een kaart staan (you can't lose the game, creatures you control have haste) zijn static abilities.
-Target = target. Als er geen target op een kaart staat target deze dus ook niet.
-iets is pas een permanent als het in play ligt, niet als het op de stack ligt of in je deck zit.
-als je iets in het spel legt met een Show and Tell CAST je het niet, en play je het ook niet, maar je put het into play. En het valt niet te counteren, want de gekozen kaarten komen nooit op de stack.
Dit soort dingen zijn toch wel basis dingen. Die dingen moet je wel weten om op een redelijk niveau magic te kunnen spelen. (en niet op het ik val aan, ik block met die, ik speel er een shock op niveau)
(en ik vergeet vast nog heel veel).
Okee fijn Dank je wel
Creature - Human Cleric 2 / 2
During your turn, your opponents can't cast spells or activate abilities of artifacts, creatures, or enchantments.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
9/22/2011
Grand Abolisher doesn’t stop your opponents from activating abilities of artifact, creature, or enchantment cards in zones other than the battlefield (like cycling abilities, for example).
9/22/2011
Grand Abolisher doesn’t affect triggered abilities or static abilities.
Decktips