Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Innistrad (INN)
Serie | Normaal | Foil | ||
Innistrad | 1,95 | 4,95 | ||
Midnight Hunt Commander | 1,95 |
Prijs:
€ 1,95
FOIL
€ 4,95
Andere versie wel op voorraad.
@Gargamel:
Vaak is het zo bij casual gerichte kaarten dat het een tijdje duurt voordat je daadwerkelijk een stijging in prijs zal zien. Zou mij bijvoorbeeld niets verbazen als Rooftop Storm in een jaartje, op bijvoorbeeld 2~2.50 staat. Gewoon vanwege casual appeal.
omdat je 1: een zombie deck moet maken om deze te spelen en 2: ook blauw spelen.
daarbij komt dat deze kost en daarom in toernooien niet heel aantrekkelijk is om te spelen. als je deze op kunt leggen kun je de meeste zombies ook wel spelen
maar in het goede EDH deck is hij wel gaaf...
Als iedereen die zo vet vindt, waarom is die dan zo cheap?
Jepp dat klopt helemaal
Als je Gravecrawler in je GY hebt, deze en een andere zombie in het spel, mag je Gravecrawler dan ook gratis casten? Ofwel met iets als Blasting Station of Goblin Bombardment = win?
met blauw huh
@ Danny:
Er is ook nog:
Glissa, the Traitor
Lijkt me eigenlijk eerder 'Gelukkig, je commander blijft niet gratis.' Het zou anders nogal lame worden met dingen als Goblin Bombardment.
The total cost is the mana cost or alternative cost (as determined in rule 601.2b), plus all additional costs and cost increases, and minus all cost reductions.
Dus je Commander kost plus alle extra kosten zoals
per keer dat je hem al eerder gecast hebt. Helaas, je Commander blijft dus niet gratis
Rooftop Storm haalt alleen de Mana Cost (rechtsbovenin) naar . Additional costs (als de commander tax) moet je nog steeds betalen.
+2 > de die je extra moet betalen moet ALTIJD toegepast worden op het laatst (net zoals bijvoorbeeld bij Trinisphere).
Ik zou bijna zeggen van niet, want zoals het op de kaart staat zou ik zeggen dat het een replacement effect is. Je mag 0 betalen ipv de normale cost.
Maar je commander kost toch nog steeds meer voor iedere keer dat je hem al gecast hebt? Of wordt de commander gratis?
Ter informatie: Er zijn 5 Legendary Zombies (om te gebruiken als Commander)
Thraximundar
Sedris, the Traitor King
Lord of Tresserhorn
Dralnu, Lich Lord
Grimgrin, Corpse-Born
Zal je toch eerst een Conspiracy/Artificial Evolution moeten gebruiken.
Enchantment
You may pay 0 rather than pay the mana cost for Zombie creature spells you cast.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
9/22/2011
You must still pay any mandatory additional costs, such as exiling a creature card from your graveyard for Makeshift Mauler.
9/22/2011
The mana cost and converted mana cost of the spell are unchanged. Rooftop Storm only changes what you pay.
Decktips