Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Modern Horizons 2 (MH2)
Serie | Normaal | Foil | ||
Eternal Masters | 0,50 | 24,95 | ||
Modern Horizons 2 | 0,50 | 0,01 | ||
Modern Horizons 2 (BL) | 0,01 | 0,01 | ||
Modern Horizons 2 (RF) | 0,01 | 0,01 | ||
Planechase 2012 | 3,95 | |||
Planechase Anthology | 2,95 |
Prijs:
€ 0,01
FOIL
€ 0,01
Andere versie wel op voorraad.
Jammer? Juist relaxt, ookal cast iemand er een counterspell op, je cascade gaat af; lijkt mij heel relevant.
Ah, Cascade zegt 'Cast'. Jammer. );
Naja, toch ook wel begrijpelijk. Lol.
Meh, ik heb betere Tinker-targets gezien.
Ik: Speel Tinker.
Tegenstander: *zucht*
Ik: Zoek Ice Cauldron.
Tegenstander: O_o
Het feit dat je hier naar toe kan tinkeren is natuurlijk ook fantastisch.
En uiteraard 1 mana goedkoper.
En de 2 kleuren die het deck al speelde dus dat maakt het een stuk makkelijker inderdaad.
Het is eigenlijk niet zozeer dat hij blauw is, maar dat hij groen is! Blauw was Ardent Plea ook al, maar die was ook wit. Samen met Violent Outburst speelde je dus al 4 kleuren. Nu speel je er 3 -> beter voor je manabase, en toevallig kan de groene mana ook nog uit een Elvish Spirit Guide gehaald worden.
En het doet ook nog eens wat op het spel, omdat het een beestje is. Soms ook niet vervelend.
Ik denk vooral omdat hij blauw is
je hoeft dan minder kleuren te splashen
Deze is zoveel beter dan de andere cascadekaarten omdat hij blauw is? Of omdat hij een 2/2 body geeft voor als je hypergenesis een counter vangt?
Hij is gewoon echt te goed.
Ja 1,95 verkocht idd. Ik heb hem nog niet voor meer zien gaan dan 2,95, maar als dat gebeurt verhoog ik hem weer verder Ik heb ze momenteel niet meer want ze gingen allemaal weg voor 1,95 inderdaad. Mooi voor die klanten toch. Een koopje voor de goed oplettende klant en ik weer wat terug van de investering in de decks. Niet dat ik daar winst op maak maar goed
Hij maakt Hypergenesis in Legacy weer goed en ging dit weekend for 30$ per playset op ebay... Hij stond hier op 1,95 geloof ik? Ik denk dat 2,95 nog vrij laag is.
Zo dit was wel de kaart die het hardst ging uit planechase. Door meerdere mensen 8 besteld.
Het Cascade-Into-Spreading Seas deck wordt er volgens mij wel blij van
Planechase heeft een aantal interessante kaartjes opgeleverd!
Ik weet niet of artifact een voordeel is. Ik denk wel dat "Human" een voordeel kán zijn. Het is in ieder geval zo dat je met een Cascade naar 0, 1 of 2 mana meer controle hebt dan met BBE - uiteraard is de "prijs" vervolgens ook iets kleiner.
Ik heb zelf ooit een Cascade into Restore Balance deck gehad met overwegend borderposts ipv land. Ik denk dat deze dat deck - of een vergelijkbaar deck - enorm zou verbeteren..
Hij kan leuk zijn in de juiste decks. Hij Cascade voor 1 of 2 mana dus tov Bloodbraid Elf target hij minder kaarten, je hebt meer controle over wat je cast met je cascade. Wel is het als creature natuurlijk een veel mindere kaart, maar dan wel weer een artifact.
Artifact Creature - Human Rogue 2 / 2
Cascade (When you cast this spell, exile cards from the top of your library until you exile a nonland card that costs less. You may cast it without paying its mana cost. Put the exiled cards on the bottom of your library in a random order.)
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
2021-06-18 - wotc
A spell's mana value is determined only by its mana cost. Ignore any alternative costs, additional costs, cost increases, or cost reductions.
2021-06-18 - wotc
Cascade triggers when you cast the spell, meaning that it resolves before that spell. If you end up casting the exiled card, it will go on the stack above the spell with cascade.
2021-06-18 - wotc
When the cascade ability resolves, you must exile cards. The only optional part of the ability is whether or not you cast the last card exiled.
2021-06-18 - wotc
If a spell with cascade is countered, the cascade ability will still resolve normally.
2021-06-18 - wotc
You exile the cards face up. All players will be able to see them.
2021-06-18 - wotc
If you cast a card "without paying its mana cost," you can't choose to cast it for any alternative costs. You can, however, pay additional costs. If the card has any mandatory additional costs, you must pay those to cast the card.
2021-06-18 - wotc
If the card has X in its mana cost, you must choose 0 as the value of X when casting it without paying its mana cost.
2021-06-18 - wotc
Due to a recent rules change to cascade, not only do you stop exiling cards if you exile a nonland card with lesser mana value than the spell with cascade, but the resulting spell you cast must also have lesser mana value. Previously, in cases where a card's mana value differed from the resulting spell, such as with some modal double-faced cards or cards with an Adventure, you could cast a spell with a higher mana value than the exiled card.
2021-06-18 - wotc
The mana value of a split card is determined by the combined mana cost of its two halves. If cascade allows you to cast a split card, you may cast either half but not both halves.
Decktips