Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Gateway (GAT)
Serie | Normaal | Foil | ||
Gateway | 1,00 | |||
Modern Masters 2015 | 0,20 | 0,75 | ||
Zendikar | 0,20 | 0,75 |
Veilig betalen met iDeal
Ok, dank je. Ik ga dat onthouden.
Dat de damage niet meer via de stack gaat, klopt.
Maar in ELKE step van de combat phase krijg je priority om instants en abilities te spelen.
En bij first strike heb je TWEE combat damage steps (de first strike combat damage step en de regular damage combat damage step), waarbij je in beide combat damage steps nog priority krijgt om instants en abilities te spelen.
Dat combat damage niet meer via de stack gaat, betekent niet dat ze de stack en/of priority afgeschaft hebben. Het betekent alleen maar dat je niet meer op de damage kunt reageren. Dat heeft dus onder andere tot gevolg dat je een creature dat lethal damage krijgt, niet meer kunt sacrificen, want hij ligt al in de graveyard voordat je priority krijgt.
Echt? Ik dacht dat damage niet meer via de stack ging. Dus moet je de counters ervan af halen voor dat de damage gedaan gaat worden, zowel first strike damage als normale combat damage. En dat je daar tussen geen priority meer kreeg.
Los van dat, erg sterke kaart in een snel soldier deck.
Ja, je krijgt priority om instants en abilities te spelen tussen de first strike damage en de regular damage door.
Hmm, ik vraag me even iets af.
Stel je er een Umezawa’s Jitte opliggen, valt aan, tegenstander blocked.
Hij doet first strike dmg, Jitte krijgt 2 counters.
Kun je dan die counters er vanaf halen om hem groter te maken voor de 2e combat damage?
Niet als hij aanvalt, maar wel omdat hij 2x combat damage doet. Dus inderdaad 2x2=4 counters.
ik wil een control deck metdeze maken met Umezawa's Jitte er op dan krijg je toch 4 counters als hij aanvalt?
Ja. Bij first/double strike heb je twee combat damage steps. En Sword of Body and Mind triggert dan twee keer, 1 keer tijdens de eerste (first strike) combat damage step en 1 keer tijdens de tweede (regular) combat damage step.
correct. Duelist doet 2x combat damage (1x normaal, 1x first strike) en triggered het zwaard dus 2x.
Als ik hier een Sword of Body and Mind op leg en hij wordt niet geblockt, moet de tegenstander dan 20 kaarten van zijn library removen en krijg ik 2 tokens?
Ik heb begrepen dat je in de (alweer) nieuwe regels van deathtouch samen met trample 1 damage aan een beest kan geven en de rest door kan laten gaan, dat is helemaal leuk met die spike.
Een Quietus Spike erop, dan heb je soweiso een beestje dood.
Gooi je er een Grappling Hook bij, dan mag je het zelf ook nog kiezen. En als hij dan niets meer over heeft, komt quietus spike in werking, en die vernietigt de tegenstander compleet.
Maarja, daar tegenover staat wel dat hij dat uiteraard meteen dood gaat door welke spell die dat kan dan ook.
ohja
geen 4-off maar wel minstens 2 keer denk ik.
Vergeet Queitus Spike niet. <3
deze zit uiteraard ook in mijn t2 deathstrike deck. een anti-aggro deck gebaseerd op first- of double strike met deathtouch. oa White Knight en Knight of the White Orchid zitten er natuurlijk in, met equipments als Gorgon Flail en Basilisk Collar speelt er leuk!
ik vind de promo echt vet! in tegenstelling tot die van nighthawk, da's echt een epic fail vind ik.. maar deze is echt mooi
Creature - Kor Soldier 1 / 1
As long as Kor Duelist is equipped, it has double strike. (It deals both first-strike and regular combat damage.)
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
Decktips