Meest gebruikte links
Actieve topics
Laatste kaartcommentaar
Spoilers
Innistrad Crimson Vow
Crimson Vow Commander
Innistrad Midnight Hunt
Midnight Hunt Commander
Adventures in the Forgotten Realms (AFR)
Commander Forgotten Realms (AFC)
Modern Horizons 2 (MH2)
Modern Horizons 1 Timeshifts (H1R)
Strixhaven (STX)
Strixhaven Mystical Archive (STA)
Commander 2021 (C21)
Alle spoilers zijn te maken in de catalogus en staan met linkjes op de winkel homepage.
Verkoop of ruil je overtollige kaarten aan Nedermagic via onze dynamische inkooplijst of vraag per email een bod op je gehele collectie.
Serie: Amonkhet Invocations (MS3)
Serie | Normaal | Foil | ||
Amonkhet Invocations | 14,95 | |||
Archenemy | 2,95 | |||
Commander 2011 | 2,50 | |||
Commander Anthology II | 2,50 | |||
Conspiracy Take the Crown | 2,50 | 5,95 | ||
PD Graveborn | 2,95 | |||
Alle PD Graveborn kaarten zijn foil! | ||||
Pro Tour | 9,95 | |||
Prophecy | 3,50 | 19,95 | ||
Time Spiral TS | 2,95 | 7,95 |
Prijs:
€ 14,95
Andere versie wel op voorraad.
Misschien als SB tegen een creature deck, waar je van enge beestje moet afkomen. Als je die matchup niet vaak hebt; niet mainboarden.
Waarom zou deze vreselijk geniaal in een milldeck zijn dan? Dat je misschien wel snel 10 creature cards haalt, maak 'm nog niet vreselijk geniaal lijkt me.
Is deze niet vreselijk geniaal in een milldeck? .
(Ik ben van plan hem te gebruiken als alternatieve kill)
haha, Geniaal!
Ik zie mijn commentaar van 27-6 staan en denk..... Henkie Henkie Henkie, waarom kan je je niet herinneren dat je gisteren wat gepost hebt? Zo jong en nu al een gespleten persoonlijkheid?
Toen zag ik dat dat commentaar uit 2010 was
xD, Het komt mij ook voor hoor, dat ik net te laat ben.
Haha, oke Thanx Guys!
Succes met je Cursus.
En al was het zo: Een token telt (voor de regels) nooit als kaart.
Tokens en dergelijke gaan naar de graveyard, maar zodra SBA worden gecheckt, houden ze op met bestaan. Dus je krijgt nooit korting voor je Avatar van een token
EDIT: OK, nu is het mooi geweest. Ik ga een cursus sneltypen volgen, Carlo is me alwéér te snel af...
Een token gaat zeker de graveyard in, maar zo gauw hij daar komt verdwijnt het. Je blijven daar dus niet bestaan om dingen mee te kunnen, maar ze triggeren wel abilties die afgaan waneer een creature de graveyard raakt. Algae Gharial krijgt bijvoorbeeld wel een +1/+1 counter als een token de graveyard raakt, maar de token ligt er niet lang genoeg om te worden terug gehaald, of Avatar of Woe goedkoper te maken.
Ik geloof dat creature tokens wel naar de graveyard gaan, maar daar niet bestaan. Op zo'n manier dat ze wel Skullclamp triggeren, maar helaas Avatar of Woe niet
Niet 100% zeker, maar wel tamelijk.
Wij hebben een Vraag.
Als er een token dood gaat, gaat hij dan gewoon naar de Graveyard
en telt hij dan mee voor Avatar of woe? of gaat de token niet naar de Graveyard?
Mee eens, maar dat was even een voorbeeld waar de regelgeving verandert is.
Je zou niet eens damage op de stack willen laten gaan, want dat zou betekenen dat je 6 op je kop krijgt van de craw wurm
Dat kan wel!
Wat je voor m10 rules deed was de damage op de stack laten gaan en dan de ability gebruiken, dat is wat jij bedoelt denk ik. Dit kan inderdaad niet.
Wat wel kan is na de declare blockers, en dus voor de damage, de ability van de avatar gebruiken om de 2e craw wurm af te schieten. Je krijgt na (ofja tijdens) elke step van de combat phase priority.
Creature - Avatar 6 / 5
If there are ten or more creature cards total in all graveyards, this spell costs 6 less to cast.
Fear (This creature can't be blocked except by artifact creatures and/or black creatures.)
T: Destroy target creature. It can't be regenerated.
Legal in: Vintage, Legacy, Modern, Commander
10/4/2004
The converted mana cost of this card is still 8, even if you only pay BB to cast it.
Decktips